Şimdi Ara

Sıralamalar Kötü Gelecek Fakat Üzülmeyin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi puan türleri kalktı.Bu demektir ki sıralamalar hiçbir seneye benzemeyecek ve doğal olarak kötü gelecektir.

Fakat bu demek değildir ki bölüm sıralamaları da aynı kalacak.

Sıralamalar kötü gelecek bununla birlikte bölüm sıralamaları da gerileyecektir.

Yani sıralamam çok kötü geldi diye üzülmeyin şimdiden söyleyeyim ben.

Örnek vermek gerekirse; sayısalda 25-30 bin diş hekimliği olması gibi.

Tercih yaparken dikkat edin; istediğiniz bütün bölümleri yazın , "gelmez yazmayım boş ver" falan demeyin.

• Size katılıyorum hocam bence asıl sorunumız sınav sonuçları değil tercihler olacak epey kafa karışıklığı yaşayacağız örneğin 7 binle kapatan bölüm 10 bine kadar düşebilir, hatta eğer gelmez diye yazmayanlar olursa daha fazla bile düşen bölümler nadir de olsa olacaktır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk 15k da fazla düşme olmaz zaten mf4 de o sırayı yapan adam mf3 dede yapmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE8D4B1E7

Ilk 15k da fazla düşme olmaz zaten mf4 de o sırayı yapan adam mf3 dede yapmıştır.
    İlk 15 bindeki herkes tıp tercih etmeyecek.
  • 240k olayı nolcak hocam puan türleri birleşti diye?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • puan türlerinin kalkmasının dogal olarak sonucu nasıl sıralamaların kötü gelmesi oluyor anlamadım
  • Ben de tam tersini düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende ilk başta konu sahibi gibi düşünürken daha sonra sizin kaniniza vardım.. Çok haklısınız geçen sene alanlar ayrıydi fakat mf 3 ilk 15k da da mf4 ler vardı yani aynı şey olacak çok fazla geri atmaz

• BigMuffin kullanıcısına yanıt
    Bende bunu merak ediyorum 40 tyt 12 ayt obp 71 240k içine girmeyi hedefliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.