Şimdi Ara

Sıralamalar Hangi Yıl Gibi Gelecek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkça 2017 ygs geçen sene başta olmak üzere çoğu seneden zordu. Aynı şekilde 2017 lys-1'de zor bir sınavdı. Henüz edebiyat-coğrafya veya fizik-kimya-biyolojinin nasıl geleceğini bilemiyoruz ama tahminler matematiğin zor olmasından dolayı diğerlerinin basit olacağı yönünde. Tabii bu ösym, en sert darbesini sona da saklamış olabilir ama yine de sıralamalar hakkındaki tahminlerinizi merak ediyorum.

• 2017 gibi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014

• Matematik zor değildi. Kandırmaya gerek yok kendimizi. Oeta derece bir fen veya orta üstüne hazır olun. Şimdi korkan 6 gün sonra önünde o sorularla cebelleşir

• Ygsde doğru tahmin ettim şimdi yine soyluyorum 2014 2015 arası gelecek sıralamalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Estas_tonne kullanıcısına yanıt
    aynen kanka basit denilen 2017 ygs de bile soruların çözülebilme süresi bile tartışmaya açıkken giren her hocanın geo kısmı değilde mat 2015 ten bile zordu demesi ben ve diğer çoğu öğrencininde bu durumda olduğu sınav kolaydı açıklandığında bi +70 atarsın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estas_tonne

Matematik zor değildi. Kandırmaya gerek yok kendimizi. Oeta derece bir fen veya orta üstüne hazır olun. Şimdi korkan 6 gün sonra önünde o sorularla cebelleşir

Matematik zor değildi diyenler bir sensin, bir de troller. O zaman troller mi sensin, sen mi trollsün?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU YIL 2021 GİBİ GELİRSE
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2017 ygsde de aynı muhabbetler vardı zaten önemli olan süreyi de iyi ayarlamak. Sıralamalar 2014ten biraz iyi gelir 2017 14-15 arası ayarlanmış

• hem ygsnin hem lysnin zor olduğu 2015 ve 2017 var şimdilik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs 2017 : kolayı harbi kolay zoru harbi zor olan ki zaten sayılar bölümü yaklaşık 14 soru kolay geldi diğerleri zordu, seçicilik oranı minimum olan ve soru dağılımlarının yanlış olduğu bir sınavdı.

Lys 2017 : Zor olmayan , basit ama seçici , kaliteli sorular bulunduran bir sınavdı.

Aksini idda eden alıntılasın konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estas_tonne -- 12 Haziran 2017; 21:2:0 >
  • Ygs de 2014 diyorduk ama bu lysden sonra 2015 e biraz daha yaklaştı gibi

• YGS'den sonra forumda oluşan matem havası beni mutlu etmişti 2015 gibi olacak diye seviniyordum ta ki sonuçlar açıklanıncaya kadar bu sınavda da aynı matem havası var ama artık yemem bu numaraları millet bal gibi çözdü soruları zor falan değildi

• quote:

Orijinalden alıntı: monoton dizi

YGS'den sonra forumda oluşan matem havası beni mutlu etmişti 2015 gibi olacak diye seviniyordum ta ki sonuçlar açıklanıncaya kadar bu sınavda da aynı matem havası var ama artık yemem bu numaraları millet bal gibi çözdü soruları zor falan değildi

En azından sıralamalar Ygsde 2016 gibi gelmedi. 2014'ten 5-6 bin daha kötüydü sadece. Fena değildi Ygs sıralaması, bence herkes Ygsde dökülmüştü. Bu Lysde de öyle döküldü herkes. Kimse çözemedi demiyorum ama zorlananlar oldu.

• Zordurumsinyali kullanıcısına yanıt
    Paradoks.
  • Bence 2014 den daha iyi gelicek ygs bile 2014le aşağı yukarı aynı geldiyse bu daha iyi gelir. 2014-2015 gibi ama 2014 e daha yakın bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.