Şimdi Ara

SIRALAMALAR DAHA İYİ GELECEK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
3
Favori
13.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnsanlar duymak istediklerini söyleyenleri severler diye
    İnşaallah 2 gün sonra geçen seneki gibi olmazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınav senesi dışarıda takılıp pandemi olunca evde olunca ders calısıyım bari diyip gecen seneye göre ilk20kya hadi 20 cok 30kya giren birini göster forumu bırakıcam.. bu ne salakca yorum mk. anırdım resmen

• Bu konu şaka mı? AYT matematiğin neresi zordu? Kesinlikle denilince zor mu oluyor? Ayrıca o soruları yanlış hatırlayan çok fazla kişi yoktur. Bu seneki AYT biyoloji hariç Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yapılmış en kolay üniversite sınavıdır. TYT fena değildi ama 30 dk faktörü ile onu da yapan yaptı. Bu sene sonuçlar 2010'DAN KÖTÜ GELECEK! Bunu kabullenin artık.

• hocam bu adamlarin kafasi guzel harbi gecen seneki 2018 ciler bile daha iyidi

• quote:

Orijinalden alıntı: MARDATONE TEFANKARDO

hocam bu adamlarin kafasi guzel harbi gecen seneki 2018 ciler bile daha iyidi
    Her sene çıkıyor böyle tipler yapacak bir şey yok. Kendilerini kandırıyorlar.

• gecen sene ribas boyle umut satardi ama allahi var akillandi adam eskisi gibi iyimser cikislari yok 2010 partisi bunlari da hizaya sokmasini bilir

• K E N D İ N İ Z İ K A N D I R M A Y I N

• Mülgâ kullanıcısına yanıt
    Ea da yığılma çok olmaz ama sayısalcılar iyi yaptığı düşünülürse sizin sıralamalarınız geri düşecek yani sayısalcılar hukuk tercih etmezlerse normalde 100k kadar olan hukuk 120k ya gerileyebilir
  • Kagoteak kullanıcısına yanıt
    EAcılar hukukta onca dert varken hukuk seçecek mi ki sayısalcılar tıp varken ceng,ee,makine,diş varken hukuk seçsinler? Sayısalda ve İİBF'de kontenjan bu kadar artmısken fırsat bu fırsat hocam.Hukuk okuyup işsiz mi kalalım?

• ilk mesaja cevap olarak :

bazı kısımlarına katılıyorum. mesela tyt'de birçok insan denemelerinin çok altında kaldı gibi geliyor. ben sınav öncesi hiç deneme yapmadım ancak hedefi diş hekimliği olan bir arkadaşım tyt denemelerinde 95-105 arası yaparken sınavdan 80-85 arası bir net bekliyor. 2018 ve 2019 tyt'yi analiz etmiştim girmeden önce. 2020 tyt onlara göre çok daha zor kesinlikle. verilen ekstra yarım saate bakmayın. fazlasıyla geri aldılar onu zaten.

ayt konusunda ise kim ne derse desin matematik daha kolaydı geçen seneye göre. yine bahsettiğim arkadaşım ayt matematik denemelerinde 32-35 arası yapıyorken sınavda 39-40 civarı bir net bekliyor. ben yine ayt denemesi yapmadım girmeden ama hedefim 32-33 iken şu an 36-38 arası bekliyorum.

ayt fen konusunda yorum yapamıyorum tm'den girdiğim için.

ayt edebiyat da geçen seneye göre çok farklıydı. zor veya kolaydı diyemiyorum. ancak farklıydı. yorum ağırlıklı kafa bulandıran sorular daha fazlaydı. geçen seneki edebiyat sorularında ağırlıklı olarak net bilgi sorulmuştu. verilen paragrafta eserin adını bilen pat diye cevabı işaretleyebiliyordu. bu sene yazar-eser daha az soruldu. bu bir dezavantaj olacaktır umarım.

ayt'nin genel anlamda kolaylığı, tyt'nin zorluğunu nötrleyecektir diye düşünüyorum. o yüzden çok büyük sıralama düşüşleri beklemiyorum. sayısalda ayt fen hakkında bilgi sahibi olmadığım için sıralamalar ile ilgili yorum yapamıyorum ancak tm'de geçen senekilere yakın gelecektir, belki 1.1-1.2 hadi en kötü ihtimalle edebiyat daha kolay çözülmüş olsun, ayt mat da öyle. yine 1.5 ile çarpılır sıralamalar. daha fazlasını beklemiyorum. bu benim en kötü senaryom tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 26 Temmuz 2020; 17:0:17 >

• forumdaki 2010cuları anlayamıyorum. 2010da siz fetüstünüz lan ilk okula yeni başlamış bebeydiniz aq ben 2010da ben bile yoktum lisede 2010 olacak falan 2010 sınavıyla bu sınav karşılaştırmak aptallık. 2014 mezunu biri olarak şunu diyebilirim ki 2010 olmayacak . +30 dakika türkçe kısmını nötrledi tytnin belirleyiciğini düşürdü bu sebeple ama ayt fen öyle çokta kolay değildi. bu sınav 2020 olarak girecek. ve 2020 olarak kalacak ve en unutulmayan sınav olacak 2005ler gibi oldu bu sınav çünkü öss mantığı ama alansız össler aynı o sistem oldu . bakalım göreceğiz
  • Okul puanları Kaldırılsın ya da bir Mantık getirilsin 100k daki adamın ortalaması 95 üstü mantıklı değil... Bu adam her derste çok başarılıydı sınavda niye böyle yaptı( tatbiki sınavda olan talihsizlik yaşayan arkadaşları tenzih ediyorum) ama genel böyle söyleyin bir şeyle e dostlar
  • Kagoteak kullanıcısına yanıt
    Reis bu da hukuk yani sonuçta ea nın sefiri ama iyi mfcinin tercih edeceğini sanmıyorum

• Bence bu dedikleriniz ya nötrler ya da o kadar kötü gelmemesini sağlar. Sıralamalar her sene daha kötü geliyor ve bu çok normal.

• up. sıralamaları 2 ile çarpın diyenleri kudurtmaya devam.
  • Sırf bu 2010cular yüzünden her gece 2-3 gibi kalkıp aise giriyorum. Kan ter içinde kalkıyorum çok stresliyim şu an var ya

• hasugur kullanıcısına yanıt
    ahahhahahah olm burda siyaset yapmiyoruz tek gercek var ve 1 2 gun icinde yuzune carpacak aciklandiktan sonra bu konunun altina bekliyorum o zman da mıy mıy yapma böyle kıvırmadan konuş

• quote:

Orijinalden alıntı: MARDATONE TEFANKARDO

ahahhahahah olm burda siyaset yapmiyoruz tek gercek var ve 1 2 gun icinde yuzune carpacak aciklandiktan sonra bu konunun altina bekliyorum o zman da mıy mıy yapma böyle kıvırmadan konuş
    hahahahaha. ne mıy mıy yapacam sözümüzün arkasındayız. yanılırsak yanıldım demeyi de biliriz allaha şükür.
  • MARDATONE TEFANKARDO kullanıcısına yanıt
    Bu senenin writtenboy'u .

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.