Şimdi Ara

Sıralamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ya aw* cocu her konuda görüyorum seni insanların moralini bozup üç kuruşluk aklınla rakip elemek için nesnel somut veri sunmadan caz yapıyorsun söyle de bilelim ne oldu beyinleri açıp bilgi nakli mi yaptılar nasa'da falan haberimiz yok üşütmüş adam ossuruğu, airwick oda spreyi gibi pıst pıst salıp salıp kaçıyorsun mesnetsiz şekilde gelirsem oraya ann avradn s.
  • 2018-2019 arasi ama asla 2019dan kotu olmaz bence
  • Hocam son 1 aya girmeden ihtimal veriyordum da artık bende vermiyorum 2019dan kötü olacağına
  • 2010 gibi olur inek tayfa çalıştı çünkü 30 dk da var daha ne olsun :(
  • Ya zaten bir şeylerden anlasan 30 dakikanin inek tayfayi etkilemiceni anlarsin
  • Valla bölümünüzü bilmiyorum ama 6 tyt 5 ayt eksik hesaplıyorum yani bi 40 50 k oynar gibi geliyor.MF yim
  • he birde ben 180 190 k istiyorum ondan dolayı da bu kadar oynar diyorum belki aşşalarda tabi ki bu kadar oynamaz ama dediğim gibi ben bu senenin 130 140k lık netlerini yapıp ilk 200k ya girmek istiyorum
  • 2019dan kötü gelecek
  • MSÜ sorularına o kadar ağlayan olduğuna göre 2018 gibi gelecek
  • eatmekaiparker kullanıcısına yanıt
    28 temmuzda kaçma bir yere görecem seni 2019 dan kötü mü geliyor iyi mi
  • yok neden kacayim gorusuruz
  • Sen neye göre kötü gelecek diyorsun kanka ?
  • frenilum16 F kullanıcısına yanıt
    Sonuçlar açıklanınca anlarsın neye göre dediğimi 1 ay bekle sadece
  • laflara bak 11
  • 2018.5 = 2020
    benceeeeeeeeeeeee
  • İyimser olmamak gerekiyor 2019'dan bi tık daha kötü gelecektir
  • Ya aw* cocu her konuda görüyorum seni insanların moralini bozup üç kuruşluk aklınla rakip elemek için nesnel somut veri sunmadan caz yapıyorsun söyle de bilelim ne oldu beyinleri açıp bilgi nakli mi yaptılar nasa'da falan haberimiz yok üşütmüş adam ossuruğu, airwick oda spreyi gibi pıst pıst salıp salıp kaçıyorsun mesnetsiz şekilde gelirsem oraya ann avradn s.
  • Toxically II T kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sonuçlar açıklanınca üzülmeyin diye uyarıyorum yoksa moral bozup rakip eleme saçmalıklarına girmem çocuksa şeylerdir bunlar ben realistik konuşuyorum bu sınav sistemi sıralamayı iyi yapamıyor çok fazla hak yeniyor bundan biz de fazlasıyla nasipleneceğiz umutlanmayın fazla.Sadece hangi sıralamada hangi okullarda önünüz açık onun kritiğini yapın bu sıralamaya kadar düşmem demeyin ona göre de planınızı yapın veya 1 sene daha hazırlanacaksanız iyi bir program oluşturun boşuna umut pompalamayın kendinize ve etrafınıza bunları görmeniz için yazıyorum ayrıca ben de mf 44k mezunuyum.Bu yazı 28 Temmuz 2020 tarihine de bir nottur.
  • hiç güleceğim yoktu "bu sınav sistemi sıralamayı iyi yapamıyor çok fazla hak yeniyor bundan biz de fazlasıyla nasipleneceğiz umutlanmayın fazla"
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.