Şimdi Ara

Sıralama ve Puan uyumsuzluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar boğaziçi üni uluslararası ticaret 21bin sıralama gösteriyor ygs6'da. ama puanı 486 486 puanla 21bin inandırıcı gelmedi pek sanırım ek puan alıyor ticaret meslekliler falan. işin özü ben seneye gricem sınava. okul puanım 42 falan gelicek. kaç puan yapmalıyım ygs6'da ki bu bölüme zorlanmadan gireyim?? ve ek puan gelmesi için artık çok mu geç yani teknik liseye ticaret lisesine falan bile geçerim yeterki olsun.. ?? kaynak :http://www.uzmankalem.com/2012-bogazici-universitesi-taban-puanlari-ve-siralama-listesi/

• yalnız senin bu bulduğun site 2011'in sonuçlarını gösteriyor.Güncel değil yani,güncel olanı altta:
    http://www.derszamani.net/bogazici-universitesi-taban-puanlari-ve-bolumleri.html

geçen yıl 478 le kapatmış.bu bölüme zorlanmadan girebilmen için ygs-6 dan 450 küsür alman lazım.ygs-6 ya daha çok matematik ve fen etki ediyor.sosyal ve türkçe de önemli tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuPaul GHV2

yalnız senin bu bulduğun site 2011'in sonuçlarını gösteriyor.Güncel değil yani,güncel olanı altta:
    http://www.derszamani.net/bogazici-universitesi-taban-puanlari-ve-bolumleri.html

geçen yıl 478 le kapatmış.bu bölüme zorlanmadan girebilmen için ygs-6 dan 450 küsür alman lazım.ygs-6 ya daha çok matematik ve fen etki ediyor.sosyal ve türkçe de önemli tabi.

abi verdiğin link hatalı sanırsam.. zaten en yüksek puan 560 değil mi ? alınabilecek max. puan. burda 603ler 580ler uçuşuyor. ben bu işten bişey anlamadım valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AllEyezOnMe_

quote:

yalnız senin bu bulduğun site 2011'in sonuçlarını gösteriyor.Güncel değil yani,güncel olanı altta:

abi verdiğin link hatalı sanırsam.. zaten en yüksek puan 560 değil mi ? alınabilecek max. puan. burda 603ler 580ler uçuşuyor. ben bu işten bişey anlamadım valla.

Tübitak ek puan veriyor proje kazananlara

• quote:

quote:

2011 yılında okul puanı 75ti max.

Ayrıca olimpiyat tarzı şeylerde derece yapanlara ekstra puanlar geliyor. O gördüğün olağandışı puanlar onlar.

• ben pek doğru bulmuyorum bu ek puanları şahsen üniversite giriş sınavı farklı bir platform buraya etki etmesi mantıklı gelmiyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heavy Armored Knight

quote:

quote:

2011 yılında okul puanı 75ti max.

Ayrıca olimpiyat tarzı şeylerde derece yapanlara ekstra puanlar geliyor. O gördüğün olağandışı puanlar onlar.

şimdi işin özü ben 42 okul puanını geçen senenin 478'ine tamamlamak istersem kaç puan almalıyım ygs'den ham olarak? 450'de çok fazla değil mi ya o kadar alıyosam lys kasar boğaziçi işletme giderim bu ne abi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okul puan ve ham puan toplanınca;tabi birde 5-10 puan garanti için yükseltirsek 450 yeterli.
    bence de boğaziçi işletmeye kassan daha iyi olur.
  • quote:

okul puan ve ham puan toplanınca;tabi birde 5-10 puan garanti için yükseltirsek 450 yeterli.

aslında lys'den korkuyorum biraz desem yeridir. çok zor olucak belki ama 450 alıcağıma inanıyorum ygs'den. zaten mat ve türkçe ağırlıklı puanlar. fen %20 sosyal %10 etkiliyor ki bu benim için iyi. umarım başarabilirim. sonuçta boğaziçi yani tabii zor olucak.. başarı sırası olayı nasıl oluyor ? 22binle nasıl kapatıyor 450 puan istiyorsa?
  • quote:

quote:

okul puan ve ham puan toplanınca;tabi birde 5-10 puan garanti için yükseltirsek 450 yeterli.

aslında lys'den korkuyorum biraz desem yeridir. çok zor olucak belki ama 450 alıcağıma inanıyorum ygs'den. zaten mat ve türkçe ağırlıklı puanlar. fen %20 sosyal %10 etkiliyor ki bu benim için iyi. umarım başarabilirim. sonuçta boğaziçi yani tabii zor olucak.. başarı sırası olayı nasıl oluyor ? 22binle nasıl kapatıyor 450 puan istiyorsa?

ygs den sonra pek bir şey kalmıyor ki lys için.
    edebiyat ve coğrafya gayet kolay dersler.çok rahat yapılıyor.
    ygs geometrisi çalışacaksın buda 30 geometri sorusundan 20 sini rahatça yapabileceğin anlamına gelir.
    lys matematik 50 soru 18-20 si mat-1 onlarıda yaparsın,geriye çalışılacak mat-2 kalıyor.mat-2 de formül zaten ezberle çöz ezberle çöz geç :)

ygs ve lys sıralaması farklı oluyor çünkü.o puan türü ygs-6 da 22.000 e denk geliyor genel bir sıralama değil yani lys'yi kapsamıyor.ygs puan türünde bir sıralama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuPaul GHV2 -- 11 Mart 2013; 23:16:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.