Bildirim
Sıralama tahmini(97tyt/75ayt)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
obp kaç?
-
95
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5k-6k civarı diye tahmin ediyorum.
-
4 5
-
4012
-
95 ve 99 çok farklı
Tyt matta hatırlayamadığım sorular var :/
10k
Depresyon
Hocam şu an en kapsamlı veri muratcanda. Kendisi 2020 den bir tık kötü geleceğini söyledi. Bu netleriniz ortalama 2020 de 8k falan getirir
hocam 600 kişilik anket pek kapsamlı değil bea. gidip okul grubuna kaç yaptınız diye sorsam daha mantıklı .d ama söyledikleri mantıksız değildi yani doğru
Evet ben de izledikten sonra baya bi karamsar oldum ya .d
Dediği mantıklı ama sadece 600 kişilik veriye dayandığı için yanılma payı oldukça yüksek diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dheroes -- 10 Temmuz 2022; 16:49:16 >
Hocam 5000 kişi olsa 5000 de az bulunacak. Bence veriler üzerinden degerlendirme yaptığı için en gerçekçi sonucu o söylüyor. Ha daha iyi siralama gelirse hepimiz seviniriz zaten netlerimiz de çok yakın ben de tyt 100 ayt 73.75 yaptim. Sadece kendimizi en kötüye hazırlamakta fayda var bence
7k civarı gelir
Hayırlısı olsun artık hepimiz için hocam. 20 temmuz bi gelse
Zaman gecmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- özcan aykın 55 günde tyt fizik pdf
- okuması en zor bölümler
- tarafınıza veya velisi olduğunuz kişilere ait öğrencilik bilgisi bulunamamıştır.
- açi yayınları ödev takip dergisi cevapları
- anadolu üniversitesi yetkiniz bulunmamaktadır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X