Şimdi Ara

Sıralama HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 120 bin geldiğini varsaydığımızda benim - atıyorum - 100 bindeki İzmir Ekonomi Üniversitesi Hukuk'a yerleşme şansım var mı? Rehber hocam bana böyle dedi de sizlere de bir sorayım.

• UP
  • up
  • Tecrübeliler konuya.
  • Kafadan girersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle değer verip cevap verdiğin için teşekkür ederim de nasıl oluyor bu benim mantığım almıyor.
    Ben 120 binde olacağım ama geçen sene 100 binden almış bir üniversiteye sizin deyiminizle "kafadan" gireceğim. Nasıl oluyor bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timework -- 18 Haziran 2014; 0:51:35 >
  • Bugün gazetelerde haber vardı avukatlık için sınav zorunluluğu geliyomuş bu etkiler sıralamaları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0124@5167

Bugün gazetelerde haber vardı avukatlık için sınav zorunluluğu geliyomuş bu etkiler sıralamaları

Ben de duydum öyle bir şey ama bakalım... Pek doyurucu olmasa da teşekkürler. Başka tecrübeli olan varsa konuya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timework

Sıralamam 120 bin geldiğini varsaydığımızda benim - atıyorum - 100 bindeki İzmir Ekonomi Üniversitesi Hukuk'a yerleşme şansım var mı? Rehber hocam bana böyle dedi de sizlere de bir sorayım.

Önündeki sayisalcilar cekilince sinavinda iyi gelirse girersin o aralıkta cok rahat 20k one gidersin

• Ygs zordu lys için türlü şeyler söylenir benim fikrim zordu oyüzden sıralamalar düşer ön taraflarda bu 1-2 bin ediyorsa arkalara geldikçe 20 binleri buluyor oyüzden öyle demiştir hocan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.