Şimdi Ara

Sıradışı analiz yayınları nasıl??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
3.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün nt ye gittim kitaplara baktım biraz tamamı çözümlü sıradışı analiz yayınlarının kitapları var.Mesela türev-integral-limit kitabı veya organik kimya kitabı var.Sizce bu kitaplar nasıl soruları kolay mı?(bu arada mezunum temelim iyi sayılır)

integrallerde kalem kıpırdatamazdın

organik kimyasına gelince.kitap iyi ben organiği bu kitaptan öğrendim.bu seneye kadar çıkan organik soruları incelenerek hazırlanmış güzel bir kaynaktı
    ancak bu kitabı hatmetmiş biri olarak 2 organik sorusunu sallamak zorunda kaldım 1inde de fikir yürüterek çözdüm.4y geldi kimya 2 si organikten
    o yüzden bu seneye kadarki sınavlar için yeterliydi ancak bu seneki sınav için yetersizdi.sonraki sınavlar için durumu ne olur bilemem
    ama şunu da belirteyim piyasada bulunan birçok konu anlatımlı ve sorubankasından iyiydi yanlış anlama kitap kötü değil sınavı yakalayamadı
    mesela femin organik konu anlatımlı beyaz kitabı ÇÖPTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR.
    ancak organiğe güzel bir başlangıç yapmak, mantığını kavramak, gelebilecek sorulardan max 1-2 kaçırmak istersen,okul sınavlarında 90+ almak istersen bu kitap yeterli
    ancak kesinlikle palme gibi bir soru bankasıyla desteklemelisin lysde sürprizle karşılaşmaman için

sıradışı analizin geri kalan kaynaklarını da kullanma,uzak dur denemiş biri olarak söylüyorum.

• paragraf kitabı iyidi

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.