Şimdi Ara

sıra diger Kupada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malumunuz Bjk aklanana kadar Türkiye kupasını geri veriyor,aynısını Fb dende bekleyebilirmiyiz?

• O işaret ne size mi verecekler sanıyorsun iade edilirse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

Malumunuz Bjk aklanana kadar Türkiye kupasını geri veriyor,aynısını Fb dende bekleyebilirmiyiz?

eğer biz aklanmazsak feneri kimse kurtaramaz.
  • Turkiye kupasiyla. Sampiyonlugu bir mi tutuyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bjk ciddi bir iddia karşısında Türkiye kupasına geri vermeyi teklif etti.Aynısını FB de yaparmı diye sorguluyorum sadece.Kupayı kendimize istiyorum diye birşey demiyorum. FB taraftarıda biz aklanana kadar kupayı geri verelim dermi?Yoksa bunlar komplo diye aynı duşuru sergilemeye devammı?
  • Fener kupasını veremez, o kupaya ulaşana kadar neler yapmışlar arka planda, hiç verirler mi
  • quote:

Bjk ciddi bir iddia karşısında Türkiye kupasına geri vermeyi teklif etti.Aynısını FB de yaparmı diye sorguluyorum sadece.Kupayı kendimize istiyorum diye birşey demiyorum. FB taraftarıda biz aklanana kadar kupayı geri verelim dermi?Yoksa bunlar komplo diye aynı duşuru sergilemeye devammı?

Kardeşim şampiyonluktan bir süreliğine vazgeçilir mi? Aynı şey mi Türkiye Kupası'yla bu sence?
  • niye aynı şey olmasın türkiye kupasıyla?hiç alamadığınız için mi?o teneke sizinki gerçek kupa olduğu için mi?ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: McScReaM

quote:

Bjk ciddi bir iddia karşısında Türkiye kupasına geri vermeyi teklif etti.Aynısını FB de yaparmı diye sorguluyorum sadece.Kupayı kendimize istiyorum diye birşey demiyorum. FB taraftarıda biz aklanana kadar kupayı geri verelim dermi?Yoksa bunlar komplo diye aynı duşuru sergilemeye devammı?

Kardeşim şampiyonluktan bir süreliğine vazgeçilir mi? Aynı şey mi Türkiye Kupası'yla bu sence?

ikiside TFF nin verdigi kupa.Deger olarak Şampiyonluk daha agır basar ama BJK nin ortaya koydugu bir hareket var,aynısını yapmak Taraftara bakın ben aklanacagıma eminim demek degilmidir?Türk futbolunun bu zor günlerinde böyle hareketler çok yararlı olur kanısındayım"kardeşim".

• Şöyle, Türkiye Kupası'ndan kupa olarak vazgeçersin ama onun getirileri sende kalır. Aklanana kadar yapılabilecek bir şeydir bu ve ben suçsuz olduğumuzu zaten biliyorum demektir. Ama gider şampiyonluk kupasını geri verirsen kurul toplanır şampiyonluğunu elinden alırlar. Aklanana kadar diye de bir şey yapamazsın şampiyonluğunla.
  • MAA: Yıldırım Demirörenin avrupa ligine gitmeme gibi bir talebi olmamıştır.!!!!!!
  • Hala bazı şeyleri anlıyamamışsınız arkadaşlar.

Bu hareket tamamen şova yenelik bir hareketti. FB de yapsaydı öyle olurdu.

- Kupa primlerini BJK geri verdi mi ?

- Avrupa kupalarına katılmak istemediğini söyledi mi ?

- Ligden düşürülmeyi talep etti mi ?

İlk madde çok öenmli değil. sonuçta çok fazla bir miktar değildir. Belki o parayı da geri verebilirler ama asıl olan sonraki iki madde.

Kupayı isteme ama nimetlerinden faydalan..

Kupa şaibeli de nimetleri şaibesiz mi oluyor ???

Bunun mantıklı bir açıklamasını yapın. Bizde helal olsun BJK yönetimi diyelim..

FB 'de kupayı iade etti diyelim. Şampiyonluk primleri cepte. Küme de düşürülmeyeceksin. CL' ne gidip paranı da alacaksın.

Ama milletin gözünde kahraman olacaksın. Yemişim öyle kahramanlığı.

FB kupayı, parayı geri verip ligden düşürülmeyi kabul ederse. İşte o zaman bana göre anlamlı bir iş yapmış olur.

Gerisi tırı vırıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Hala bazı şeyleri anlıyamamışsınız arkadaşlar.

Bu hareket tamamen şova yenelik bir hareketti. FB de yapsaydı öyle olurdu.

- Kupa primlerini BJK geri verdi mi ?

- Avrupa kupalarına katılmak istemediğini söyledi mi ?

- Ligden düşürülmeyi talep etti mi ?

İlk madde çok öenmli değil. sonuçta çok fazla bir miktar değildir. Belki o parayı da geri verebilirler ama asıl olan sonraki iki madde.

Kupayı isteme ama nimetlerinden faydalan..

Kupa şaibeli de nimetleri şaibesiz mi oluyor ???

Bunun mantıklı bir açıklamasını yapın. Bizde helal olsun BJK yönetimi diyelim..

FB 'de kupayı iade etti diyelim. Şampiyonluk primleri cepte. Küme de düşürülmeyeceksin. CL' ne gidip paranı da alacaksın.

Ama milletin gözünde kahraman olacaksın. Yemişim öyle kahramanlığı.

FB kupayı, parayı geri verip ligden düşürülmeyi kabul ederse. İşte o zaman bana göre anlamlı bir iş yapmış olur.

Gerisi tırı vırıdır.

hoca bunlara anca kim inanır biliyormusun,Kadir İnanır birde gsliler inanır

• Biz Tr kupasını Fenere verelim, Fb de şampiyonluk kupasını Trabzona versin herkesin gönlü olsun.
  • Eğer kupa geri veriliyorsa uefaya gitmeme kararı alınmalı bence.Ama hem kupanın geri verilmesi için hemde uefadan geri çekilmek için daha çok erken bir karar.Kupanın geri verilmesi yapılması gereken bir olay ama şuanlık erken olduğunu düşünüyorum.İçeri girenlerin şikeden mi veya usulsüz transferden mi onu bile bilmiyoruz.Nede olsa bizden daha çok suçlarla içeri alınmış kişiler var.Onlar o durumdayken böyle bir davranış sergilemek için daha öncede dedim çok erken.
  • Fenerbahçe isterse geri vermesin lig kupasını nasılsa istemeden vermek zorunda kalacak......Aynı hareketi FB'den beklemek hayal olurdu. Baksana adamlar hala Aziz Yıldırım'ın fan kulübünü açıyorlar. Sen bu zihniyetteki adamlardan böyle bi hareket mi bekliyorsun?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Fenerbahçe isterse geri vermesin lig kupasını nasılsa istemeden vermek zorunda kalacak......Aynı hareketi FB'den beklemek hayal olurdu. Baksana adamlar hala Aziz Yıldırım'ın fan kulübünü açıyorlar. Sen bu zihniyetteki adamlardan böyle bi hareket mi bekliyorsun?.

şike yapan zaten cezasını çekecek,senin vermene gerek yok,söke söke alacaklar zaten..ne kadar hoşunuza gidiyordu dimi çarşı alın teri ile kazandığınız şampiyonluğu kutlarken..şampiyonluk turu atarken herşey hoştu..taki o sihirli değnek sizide dürtene kadar..o gün bunlar konuşulmazken,herkez dalga geçerken,şimdi burda palavradan sıkınca size kim inanırki..nediyorlar biliyormusun sinek vızıltısı..şova gerek yok haksız olan zaten herşeyden mahrum olacak anlıyabiliyormusunuz????yada 100lerce kere daha tekrarlanmasımı gerekiyor..

• Şampiyonlar ligine gidiceksek verelim lig kupasını, tenekenin durduğu yeri değiştirmek bir şey farkettirmez, o tenekenin getirdiklerini vermek gerek.

Şu an suçsuzuz bütün haklarımızdan vazgeçip, küme düştükten sonra aklanırsak ne olacak, Fenerbahçe nin şu an küme düşmesinin doğru karar olduğunu savunanlara soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

quote:

Fenerbahçe isterse geri vermesin lig kupasını nasılsa istemeden vermek zorunda kalacak......Aynı hareketi FB'den beklemek hayal olurdu. Baksana adamlar hala Aziz Yıldırım'ın fan kulübünü açıyorlar. Sen bu zihniyetteki adamlardan böyle bi hareket mi bekliyorsun?.

şike yapan zaten cezasını çekecek,senin vermene gerek yok,söke söke alacaklar zaten..ne kadar hoşunuza gidiyordu dimi çarşı alın teri ile kazandığınız şampiyonluğu kutlarken..şampiyonluk turu atarken herşey hoştu..taki o sihirli değnek sizide dürtene kadar..o gün bunlar konuşulmazken,herkez dalga geçerken,şimdi burda palavradan sıkınca size kim inanırki..nediyorlar biliyormusun sinek vızıltısı..şova gerek yok haksız olan zaten herşeyden mahrum olacak anlıyabiliyormusunuz????yada 100lerce kere daha tekrarlanmasımı gerekiyor..

şovmuş.hala anlamıyorlar yaptığımızı.tabi insan görmediği davranışı ne bilsin

• quote:

şu trabzonlulardan iyi tiksindim ha inşallah yolum düşmez oralara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.