Şimdi Ara

Sıra Arkadaşımın Ağzı Lağım Gibi Kokuyor ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabah sarmısak yiyip git , yüzüne üfle her defasında yap bunu bakalım nasıl oluyomuş miqo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forzaOnur -- 29 Kasım 2010; 23:48:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaOnur

sabah sarmısak yiyip git , yüzüne üfle her defasında yap bunu bakalım nasıl oluyomuş miqo

Yarın bunu deniyeceğim .
  • Bakın arkadaşlar öyle sende üfle g*tüne daya ile olmaz bu işler sen onu sınıfın içinde ağzın kokuyo diye rencide edersen oda inadına suratına üfler tatlı dille söylersen seni kaile alcakdır.Al karşına lütfen yüzüme doğru üfleme nefesin kokuyo olur insanlık halidir ama yüzüme üfleme dersin adamın midesinden geliyosa koku ağzını kezzapla bile yıkasa kokar yapcak bişey yoktur yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

http://www.vidanjorcu.net/ acil vidanjör hattı. bunlar sana yardım eder

hahahahah harbi iyidi

• ağzına osur
  • Bizim sınıfta da bi arkadaş var , bu onla aynı sınıfta olduğum 3. sene ve çocuğu bildim bileli sürekli bir koku var , ama ağız kokusu değil böyle derinden geliyor hastalık gibi.

Ne kadar bi kenara çekip "bi doktora git bu ağız kokusu değil." desem de dinlemedi.

Bayağı içine kapanık (o yüzden umrunda değil sanırım , sövsen karşılık vermiyor , o derece vurdumduymaz olmuş.) , ama dayanılacak gibi değil.

Beni dinlemedi şimdi milletin madarası oldu , herkes dalgasını geçiyor ağzı kokuyor diye çocukla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber™

Bizim sınıfta da bi arkadaş var , bu onla aynı sınıfta olduğum 3. sene ve çocuğu bildim bileli sürekli bir koku var , ama ağız kokusu değil böyle derinden geliyor hastalık gibi.

Ne kadar bi kenara çekip "bi doktora git bu ağız kokusu değil." desem de dinlemedi.

Bayağı içine kapanık (o yüzden umrunda değil sanırım , sövsen karşılık vermiyor , o derece vurdumduymaz olmuş.) , ama dayanılacak gibi değil.

Beni dinlemedi şimdi milletin madarası oldu , herkes dalgasını geçiyor ağzı kokuyor diye çocukla.

Dişleri de sarı bunun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

ağzına osur

Sıra Arkadaşımın Ağzı Lağım Gibi Kokuyor !
  •  Sıra Arkadaşımın Ağzı Lağım Gibi Kokuyor !
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Sıra Arkadaşımın Ağzı Lağım Gibi Kokuyor !

komiksin
  • Bişey sorucam neden sevgilinmiş gibi ince düşüncelerle çözmeye çalışıyosun? İncitmeden nasıl ayrılabilirim gibi bişey sormuşsun, leş gibi kokuyosun de rencide olur ama farkına varır böyle bişey olduğunun.
    Başkada bi çözümü yok, yada derste uyurken çocuğun ağzına sakız sok, buda bi alternatif
  • çocuk hiç bi cacıktan anlamazsa bi avm'ye gidin orda bağır herkesin ortasında ne rezil herifsin ağzın kanalizasyon gibi falan diye. ya çok utanır intihar eder yada kendine çeki düzen verir ama iki türlüde sen kazanırsın şampiyon. dene bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roy M.

Bişey sorucam neden sevgilinmiş gibi ince düşüncelerle çözmeye çalışıyosun? İncitmeden nasıl ayrılabilirim gibi bişey sormuşsun, leş gibi kokuyosun de rencide olur ama farkına varır böyle bişey olduğunun.
    Başkada bi çözümü yok, yada derste uyurken çocuğun ağzına sakız sok, buda bi alternatif

Uyarı şeklim buydu zaten .

• Gıcıklığına yapıyosa her türlü çirkefliği yapabilirsin. Tam sana doğru üflerken doğrulur ağzın lağım gibi kokuyor hiçmi fırçalamıyosun be arkadaş diye yüksek sesde söyleyip rezil edebilirsin. Bidaha yapamaz emin ol
  • Öyle insanların nasıl düşündüğünü anlamıyorum biri bana dese o lafı yerin dibine girerdim.(Okula gitmeden dişlerimi fırçalıyorum, bir kutu naneli sakız bulunur çantamda her ihtimale karşı).
    Çözüme gelirsek sınıfın ortasında sesli bir şekilde ''ağzın kokuyor,ben seni ağız kokunu mu çekicem'' diye bağır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881-193∞

quote:

Orijinalden alıntı: !! €MR€ !!

Başka biri ile yer değiş sınıfta.

Yer olsa keşke .

Yer değiş diyor.
  • Tam ağzını sana doğru açtığı anda tükür.Ben olsam döverdim yemin ediyorum nasıl bir fantezidir o ya ? Kokmuş leş ağız kokusunu çekmek zorunda mısın ? Git ciddi ciddi konuş yine devam ederse ciddiyim döv.
  • agız kokusu bir nevi bir hastalıktır öyle diş fırçalama ile falan geçmez agzı kokan biri dişini fırçalasabile 20 dk sonra yine koku oluşur.naneli sakız kesinlikle çözüm degildir dahada arttırır kokuyu ama çinko içeren sakızlar bir nevi çare olabilir .koku muhtemelen bademciklerden yada mideden kaynaklıdır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.