Şimdi Ara

SİPARİŞİNİZ HAZIRLANIYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
17.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepsibrada dan bi saat aldım.Haftasonu güvenliğiniz için adres bilgileriniz kontrol ediliyor dedi iki gün öyle geçti.Dün sabah açtım.Siparişiniz hazırlanıyor diyor.Hala da öyle.Ya bi kargoya veremediler gitti.İnternette okudum tam 34 gün boyunca Siparişiniz hazırlanıyor diye bilgilendirilip ürüne ulaşamayanlar var.Hepsiburada ciddi ve adı olan bi site böyle bişey yaparlarmı.Ha bide kapıda ödeme.Kredi kartıyla alaksı olmayan birşey.Müşteri hizmetlerine iki defa mesaj yazdım cevap vermemişler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Siparişiniz Hazırlanıyor: Ne Anlama Geliyor?

"Siparişiniz hazırlanıyor" mesajı, çevrimiçi veya fiziksel bir mağazadan vermiş olduğunuz siparişin şu anda işlenmekte olduğu anlamına gelir. Bu mesaj, siparişinizin alınmasından sonra genellikle e-posta veya SMS yoluyla iletilir.

Sipariş Hazırlanıyor Süreci

Siparişinizin hazırlanması süreci, siparişin türüne ve mağazanın politikalarına bağlı olarak değişebilir. Genellikle şu adımları içerir:

• Siparişin alınması
    • Ürünlerin depodan alınması
    • Ürünlerin paketlenmesi
    • Siparişin kargoya verilmesi

Sipariş Hazırlanıyor Ne Kadar Sürer?

Sipariş hazırlama süresi, siparişin boyutuna, yoğunluk dönemlerine ve mağazanın iş akışına bağlı olarak değişebilir. Genellikle birkaç saatten birkaç güne kadar sürebilir.

Sipariş Hazırlanıyor Durumunu Takip Etme

Sipariş hazırlanıyor durumunu genellikle mağazanın web sitesi veya uygulaması üzerinden takip edebilirsin. Takip numarası gibi bilgiler, siparişin kargoya verildikten sonra gönderilecektir.

Sonuç

"Siparişiniz hazırlanıyor" mesajı, siparişinin işlendiğini ve yakında kargoya verileceğini gösterir. Sipariş hazırlama süresi, siparişin türüne ve mağazanın politikalarına bağlı olarak değişebilir. Siparişinin durumunu mağazanın web sitesi veya uygulaması üzerinden takip edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hb ciddi bir sitemi :)

saati kesin sıfırdan yapıyorlardır ondan hazırlık aşamasındadır.
  • ciddi site derken namı var yani kendini rezil etmek istemez diyorum
  • bende bi ürün almıstım.. 1 ay önce.. tam 8 gunde onaylandı.. 10.günde elime ulastı :D bu sitenin cılkı cıkms.. ürün eline gelir ancak ne zaman gelir bilemiyorm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadrazam18

bende bi ürün almıstım.. 1 ay önce.. tam 8 gunde onaylandı.. 10.günde elime ulastı :D bu sitenin cılkı cıkms.. ürün eline gelir ancak ne zaman gelir bilemiyorm :)

en geç 30 günmüş 30 gün sonra gelmezse

• süper hızlı gönderideki ürünleri almazsanız beklersiniz böyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oslun

süper hızlı gönderideki ürünleri almazsanız beklersiniz böyle..

süper hızlıda dandiri dundiri ürünler var :D aldığım saat bu varmı hızlı gönderide malesef yok :)http://www.hepsiburada.com/liste/puma-pu102631001-erkek-kol-saati-/productDetails.aspx?productId=sapu102631001&categoryId=25008404

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oslun

süper hızlı gönderideki ürünleri almazsanız beklersiniz böyle..

Süperhızlı gönderi den alıp 23 gün beklediğim oldu her aradığımda yarın kargolanacak dendi en son kafayı sıyırıp sert konustuğumda ürün stokta yok tedarik ediliyo dendi. Eğer alacağınız ürün acil değilse hb yi tercih edin ürün 2 gün içinde de elinize ulaşabiliyo 1 ay içindede garantisi yok yani
  • 25 Haziran da sipariş verdim dedim hadi bayram çarşamba verirler kargo ya şu saat oldu hala şipariş hazırlanıyor gözüküyor. Sanırım ürün ellerinde yok tedarik etmeye çalışıyorlar, en azından tedarik sürecinde falan yazsalar saçma sapan kargo süreçleri var.
  • Hizli teslimat kargolu ürün aldım bugün öğlen saatlerinde. Kargo verilis tarihi bugün olarak veriyordu. Akşam 8 oldu kargoya verilmemiş. Aradım 24.00 a kadar verileceğini söyledi. Yahu hangi firma 18.00 dan sonra kargo alıyor ben akıl sır erdiremedim. Ben mi bilmiyorum yeni sistem mi geldi. Sorgulamayip kapattım belliki net bi cevap vermeyecekti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.