Şimdi Ara

SİPARİŞ YENİDEN! MOTOROLA ATRIX 650TL, ATRIX 2 900TL, PHOTON 800TL, DROID RAZR 1400TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
4.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    ARKADAŞLAR 1 ŞUBAT TESLİMİ SİPARİŞ ALIMINI BASLIYOR. BAZI CİHAZLAR İÇİN BEN ŞİMDİDEN FİYAT YAZIYORUM ÖZEL İSTEKLERİNİZ İÇİN AYRICA FİYAT VEREBİLİRİM. İSTEYECEĞİNİZ CİHAZIN ÜCRETİNİN EN AZINDAN 4TE ÜÇLÜK KISMINI ÖNDEN ALMAK ZORUNDAYIM. BENDEN ALIŞVERİŞ YAPANLAR YA DA BİLENLER AZ BUCUK BİLİR. BİLMEYENLER DE DAHA ÖNCE BENZER KONULARIM MEVCUTTUR İNCELEYEBİLİRLER. ALIŞVERİŞ YAPTIĞIM ARKADAŞLARIN MESAJLARINI REFERANS ALABİLİRLER. AYIRCA BU KONUDA REFERANS VEREBİLECEK ARKADAŞLAR ÇIKACAKTIR EMİNİM.

TESLİMİNİ YAPTIĞIM ÜRÜNLER RESİMLERİ VE KONULARI AŞAĞIDIR

http://forum.donanimhaber.com/m_54782402/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54782402 SIPARISLER GELDI YOK YOK, ATRIX 2, PHOTON, HTC RADAR, HTC VIVID, XPERIA, LG THRILL
    http://forum.donanimhaber.com/m_54805790/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54805790 ŞOK! IPHONE 4S (SPRINT) UNLOCKED 1450TL, IPHONE 4 850TL YENİ CİHAZLAR EKLENDİ
    http://forum.donanimhaber.com/m_43442728/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43515242 3 GUN ICIN SIFIR KUTUSUNDA IPHONE 4 16GB 1150TL!!!
    http://forum.donanimhaber.com/m_41932178/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41979881 AMERIKADAN DILEDIGINIZ URUN GETIRILIR **16 EYLUL**

Motorola Atrix: 650TL*
    Motorola Photon: 800TL*
    Motorola Atrix 2: 900TL* Sıfır:1000TL
    Motorola Droid Razr: 1400TL (sıfır)
    Motorola Cliq 2: 750TL (sıfır)

HTC Aria: 450TL*
    HTC Vivid: 1000TL (sıfır)
    HTC Amaze: 1100TL 1300TL (sıfır)
    HTC Sensation XL: 1400TL (sıfır)
    HTC Trophy: 800TL (sıfır) 550TL*
    HTC Radar: 650TL*
    HTC Explorer: 700TL (sıfır)
    HTC Inspire: 600TL
    HTC Nexus: 600TL*
    HTC Evo View 32GB: 850TL (sıfır)
    HTC Surround: 550TL*

HP Veer 4G 8GB: 300TL (sıfır)

LG Nitro: 1300TL (sıfır)
    LG Optimus 3D: 750TL*

Nokia Lumia: 900TL (sıfır)

Iphone 4S: 1600TL (sıfır adınıza faturalı)

Samsung Galaxy S2 Skyrocket: 1300(sıfır)
    Samsung Focus: 550TL*
    Samsung Exhibit 2: 700TL (sıfır)
    Samsung Galaxy Nexus: 1600TL (sıfır)
    Samsung Note: 1650TL (sıfır)
    Samsung Infuse: 750TL*
    Samsung Nexus S: 850TL (sıfır)

Dell Streak Mini 5: 650TL*
    Dell Venue: 650TL*

*Fiyatlar sıfır ayarında temiz cihazlar içindir. Yanında sıfır yazanlar, jelatini açılmamış sıfır kutusunda cihazlar içindir. TÜM CİHAZLAR SİM KİLİTSİZ VE KAYITSIZDIR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linger -- 23 Ocak 2012; 22:38:52 >

• hayırlı satışlar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuslar

hayırlı satışlar olsun

Allah razı olsun hocam.
  • pm
  • Metin hocam hayırlı satışlar. Herhalde yine siparişim olacak senden.5 cihaz aldım Metin den çok ilgili saolsun.Güven sıkıntınız olmasın.İyi saışlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuz Alper -- 17 Ocak 2012; 10:02:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.alper

Metin hocam hayırlı satışlar. Herhalde yine siparişim olacak senden.5 cihaz aldım Metin den çok ilgili saolsun.Güven sıkıntınız olmasın.İyi saışlar..

teşekkür ederim hocam. ne zaman istersen, ne istersen yardımcı olmaya çalışırım.
  • selam Atrix 2 lerde son durum nedır. dukkanınızda satıldı gorunuyor burda satışta _?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Henüz alışverişimizi tamamlamadık sipariş aşamasındayız ama şimdiden ilgisine teşekkür ederim.Bıkmadan usanmadan tüm sorularıma cevap verdi inşallah getireceği photonlardan birisi benim olacak .Hayırlı satışlar,kendisine güvenebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutara

Henüz alışverişimizi tamamlamadık sipariş aşamasındayız ama şimdiden ilgisine teşekkür ederim.Bıkmadan usanmadan tüm sorularıma cevap verdi inşallah getireceği photonlardan birisi benim olacak .Hayırlı satışlar,kendisine güvenebilirsiniz...

Teşekkür ederim hocam ne demek..
  • 2. EL radar getirseniz ne iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

2. EL radar getirseniz ne iyi olur

sıfırı var elimizde hocam verelim. 2. el de getirebiliriz tabi isteğe göre.
  • sıfırını biliyorum hatta güzelde fiyat verdiniz
    takas olsa alırdım ama ikinci el uygun olur diye düşünüyorum
  • motorola fire xt için fiyat alabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteriousmystery

motorola fire xt için fiyat alabilir miyim

sıfır 650TL
  • blackberry 9810 ve 9900 için fiyat alabilir miyim sıfır ve temiz 2. el olaraktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megaege

blackberry 9810 ve 9900 için fiyat alabilir miyim sıfır ve temiz 2. el olaraktan

1000TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: linger

quote:

blackberry 9810 ve 9900 için fiyat alabilir miyim sıfır ve temiz 2. el olaraktan

1000TL

sıfır fiyatları mı hocam?
  • quote:

quote:

quote:

1000TL

9810 700-750tl sıfır ayarında cihazlar.. bakın fiyat çok ya da azdır bilemiyorum. her cihaz için güzel fiyat verebilirim garantisi vermiyorum ben.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1000TL

9810 700-750tl sıfır ayarında cihazlar.. bakın fiyat çok ya da azdır bilemiyorum. her cihaz için güzel fiyat verebilirim garantisi vermiyorum ben.

9810 için rahatsız edeceğim sizi hocam 1-2 haftaya:)

700 cidden çok uygun bir fiyat kasılan torchlara 650 vermektense

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hysteriousmystery

motorola fire xt için fiyat alabilir miyim

sıfır 650TL

sıfır gibi icin bir fiyat var mi peki aynı fiyata atrix varken pek mantikli durmuyor cunku
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.