Şimdi Ara

Sipariş öncesi bakış yarın veriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistem tam olarak budur :http://imgim.com/absdbs.jpg

bütçe 950 tl idi : 25 tl sini kargo çık bunu topladım

yorumlarınız neler ?

birde vatan hakkında sorum olucak ben kırıkkalede oturuyorum yarın siparişi vericem akşam bana tüm ürünler ne zaman gelir hepsi ayrı ayrı zamandamı geliyor yoksa toplu mu ? şimdiden teşekkürler

• up up up p
  • up up up p
  • Bütçeye göre bana gayet iyi geldi. Belki 6300 yerine 6100 alıp HD 7850 deneyebilirdin ama ne kadar daha koyman gerekir emin değilim. Güzel sistem :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

Bütçeye göre bana gayet iyi geldi. Belki 6300 yerine 6100 alıp HD 7850 deneyebilirdin ama ne kadar daha koyman gerekir emin değilim. Güzel sistem :)

peki vatan hakkında bilgin var mı soru sormuştumda
  • Veya rami 8 gb 1600mhz CL9 seçmen de tavsiyemdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

Veya rami 8 gb 1600mhz CL9 seçmen de tavsiyemdir

işte bütçe bu kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Farklı yerlerden ,farklı zamanlarda da gelebiliyor. heralde 1 hafta içinde gelir toplam, ben kasa aldım daha yeni 2 güne geldi. Çok kötü değiller kargoda , fakat bi inventus, veya teknobiyotik değiller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Farklı yerlerden ,farklı zamanlarda da gelebiliyor. heralde 1 hafta içinde gelir toplam, ben kasa aldım daha yeni 2 güne geldi. Çok kötü değiller kargoda , fakat bi inventus, veya teknobiyotik değiller.

nasıl yani hepsi aynı anda gelmiyor mu ben ne anladım o işten hergün kargoyla mı uğraşcam ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0rpheous

quote:

Farklı yerlerden ,farklı zamanlarda da gelebiliyor. heralde 1 hafta içinde gelir toplam, ben kasa aldım daha yeni 2 güne geldi. Çok kötü değiller kargoda , fakat bi inventus, veya teknobiyotik değiller.

nasıl yani hepsi aynı anda gelmiyor mu ben ne anladım o işten hergün kargoyla mı uğraşcam ben

Başına gelenler var 2-3 yerden gelebiliyor bazen, her aradığınız aynı mağazada bulunmuyor, ama bu tecrübeyi yaşayan biri güncel bi cevap verirse daha iyi olur.
  • up up up
  • kafam karıştı bu vatan konusunda yardım eden yok mu
  • o ürünleri bende aldım sana tavsiyem işlemci için 50 liralarda bir soğutucu alman stok fanı cok kötü geldi bana 6300 ün

Ben 11 ürün sipariş verdim ana kart harici toptan geldi ana kart 2 gün gecikmeli geldi Kocaeli mağazasından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B1RBaBaHiNDi -- 25 Mayıs 2013; 1:12:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B1RBaBaHiNDi

o ürünleri bende aldım sana tavsiyem işlemci için 50 liralarda bir soğutucu alman stok fanı cok kötü geldi bana 6300 ün

Ben 11 ürün sipariş verdim ana kart harici toptan geldi ana kart 2 gün gecikmeli geldi Kocaeli mağazasından

ne zaman sipariş verdin ne zaman geldin birde evine kadar getiriyolar mı ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_75041406/f_//tm.htm#75042777
    verdiğin adrese kadar gedirir zaten kargoyu online olarak nerede olduğunu mahalle mahalle görebiliyorsun ;)
    yanlız ürünler sağlam mı diye kontrol etmeden imzalama adama bir cay koy beklesin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B1RBaBaHiNDi -- 25 Mayıs 2013; 1:16:21 >
  • quote:

quote:

o ürünleri bende aldım sana tavsiyem işlemci için 50 liralarda bir soğutucu alman stok fanı cok kötü geldi bana 6300 ün

Vatanın elemanı getirmiyor, kargo getiriyor nereye isterseniz oraya UPS kargo . Kaç güne geldiğini diğer arkadaş cevaplasın. Ama şöyle bişey var ben crysis 3 önsiparişle aldım, aman aman adam iş yerime getirmiş yokum, elemana bırak imza atsın diyorum , telefonla konuşuroyrum, bırakmadı hergele, ertesi gün bi daha geldi, yine yoktum bekleyeceksin dedim, yarım saat beklettim :) aldım, öncesinde sen şubene bırak dedim olmaz ben vercem diyo deli midir nedir , yeminli kargocu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 25 Mayıs 2013; 1:16:20 >

• quote:

quote:

quote:

Vatanın elemanı getirmiyor, kargo getiriyor nereye isterseniz oraya UPS kargo . Kaç güne geldiğini diğer arkadaş cevaplasın. Ama şöyle bişey var ben crysis 3 önsiparişle aldım, aman aman adam iş yerime getirmiş yokum, elemana bırak imza atsın diyorum , telefonla konuşuroyrum, bırakmadı hergele, ertesi gün bi daha geldi, yine yoktum bekleyeceksin dedim, yarım saat beklettim :) aldım, öncesinde sen şubene bırak dedim olmaz ben vercem diyo deli midir nedir , yeminli kargocu

adam yemin içmiş :))) biliyorum kargonun getirdiğini inş gelirken kırılma felan olmaz papaz oluruz yoksa

• Aslında vatandan almak hiç içime sinmiyor ama %30 indirim belimizi büküyor yapacak birşey yok
  • quote:

Aslında vatandan almak hiç içime sinmiyor ama %30 indirim belimizi büküyor yapacak birşey yok

Niye sinmiyor, nerden alsanız aynı işlemci, takmayın kafanıza, gönlünüz rahat olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.