Şimdi Ara

SIP desteği ve Türkiye ücretsiz voip programı bilen kullanan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
25.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazar oldu , Pazartesi oldu Poivy hala ücret kesiyor.
    Ne zaman sıfırlanıyor bunun haftası acaba ?
  • kardeş bazılarında arayacağın numarayı kontak listesine kaydetmediğin zaman bedava da olsa ücret kesiyordu. 12voip mesela bunu yapmıştı. Poivy de böyle olabilir.önce kayıt gir sonra ara.
  • Yok ya onu da yaptım kaç kere ama olmadı hala ücret kesiyor.
  • sen bildiğimiz pc den sabit hatları arıyorsun değil mi? yoksa directcalldan mı bahsediyorsun
  • İkisindede aynı durum var, gıcık oldum iyice
  • Tamamdır şu an tekrar bedava oldu, sanırım ben hesabımı ilk açtığımda akşam üzeri açtığım için tam saati olduğunda sıfırlandı.
    Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler, demek her arama da Direct Call kullanmayacağız artık
  • Daha öncewww.lowratevoip'den konuşuyordum.www.smslisto.com'dan 10€luk kredi aldım. Sip adaptörle 1 aydır bedava konuşuyorum. Daha 2 ay bedavam var ve kredim hala 9.5€ duruyor. Herhalde onu da cep konuşmalarında kullanırım. Daha geçenlerde Amerika ile tam 30 dakika konuştum hem de net bir sesle ve tabii ki bedava.
  • bu programların hepsi son 7 gune bakıyor...ama yien de hiç birinde dogru bi kural yok..yani tr yi paralı ararken başka bi ulkeyi parasız arayabiliryorsunuz..

bir kaç gün bekleyip tekrar denemek lazım..

ayrıntılı bilgi için yazabilirsiniz.ayrıca hesaplara yukleme de yapabiliriz.
    msenol98@gmail.com
  • Şu an Türkiye aramaları için en uygunu hangisi voipraider veya voipwise ?
  • Sabit hatları ve cep aramalarında smslistonun ses kalitesi, 2 yıl süreyle lowratevoip kullanan biri olarak çok daha iyi. Hem de bedava.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckm

Şu an Türkiye aramaları için en uygunu hangisi voipraider veya voipwise ?

Geçen hafta Voipwise ses kalitesini çok batırdı diyebilirim. 3 aramadan biri cızırtılı oluyor. Geçen günlerde tüm gün boyunca arama yaptırmadı, şebeke hatası verdi. Hepsinin fiyatı aynı olduğuna göre en iyisini seçmeli.

1 seneye yakın Voipwise kullanıyorum bu problemler ilk defa başıma geldi. Geçici bir şey olduğunu umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 19 Temmuz 2008; 13:51:43 >
  • 2 aydır smslisto kullanıyorum. Sabit hatlarda ses kalitesi çok iyi. Cepte de çok iyi ama bazen kötü hatta düşünce ses de kötü oluyor tabii. Hemen baağlantıyı kesip tekrar deniyorum. Pırıl pırıl bir sesle konuşuyorum.
  • mrb
    acaba bu voip modemı santrallı sıstemde nasıl kullanabılırız? burda beledıyeye sordum her ay 250-300 ytl gıbı telefon faturası oduyorlarmıs bir voip modem alıp burdakı sısteme kurmayı dusunuyorum tamamen hayırına maksat devlete hizmet olsun ama belediyede kullanılan santal sistemleri hakkında hiç bilgim yok acaba modem alsam acaba nasıl baglarım birde servisleri araştırdım lowlarate den daha ucuz sip desteklı bulamadım smslisto var ama ondada sip desteği yokmuş acaba daha ucuzu varmı sip destekli?
  • smslistoda şu an sip desteği var ve kaç telefon bağlanacak acaba?
  • valla 5-6 tane var herhalde yada daha fazla su an orda kurulu santral sıstemı var acaba voip modemı kullanıma sunsak nasıl yaparız bırde smslisto firmasında sip destegını goremedım lınk gonderebılırmısınız acaba?
  • http://www.smslisto.com/en/sip.html

http://www.telekomadsl.com/Default.aspx?pageID=18&PID=1049 birde bu cihazın santrala bağlanma özelliği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckm -- 22 Temmuz 2008; 1:53:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yokan

valla 5-6 tane var herhalde yada daha fazla su an orda kurulu santral sıstemı var acaba voip modemı kullanıma sunsak nasıl yaparız bırde smslisto firmasında sip destegını goremedım lınk gonderebılırmısınız acaba?

Linksys Pap2t sip adaptörüylewww.smslisto.com dan aldığım krediyle uzun zamandır sorunsuz bir şekilde konuşuyorum. 10€ karşılığında 3 ay süreyle haftalık 300 dakika (5 saat yapar) sınırını aşmamak kaydıyla şehiriçi, şehirlerarası ve yurtdışında birçok ülkeyi bedava arayabilirsiniz. Yok ben haftalık 300 dakika sınrını aşarım diyorsanız bunun da çözümü var. 2 bir adaptöre 2. bir hesap açarsınız. İlk hesaptaki 300 dakikalık limit dolunca 2. adaptörden konuşmaya devam edersiniz.
    Yok ben 2.bir adaptör almak istemiyorum, bu işi yapabilirim diyorsanız aynı adaptöre alacağınız 2. bir hesabın bilgilerini girerek de konuşabilirsiniz.
    Bu cihazdan birçok yakınımın hem ev hem de işyerlerine kurdum. Hepsi çok memnunlar.
    Keşke daha önce kullansaymışız diyorlar. Beni Msn'ye eklerseniz size daha detaylı bilgi verebilirim.

• smslisto alsak her hafta 300 dk mı hakkımız oluyor 10 eur luk kredı aldım dıyelım ılk hafta 300 yada daha fazla konustum fazla konustugumu kredıden dusecek obur haftaya 300 dakıka dahamı verecek
  • mrb arkadaşlar ben şu anda voipraider kullanıyorum türkiye dahil birçok ülke bedava 10 $ lık yükleme ile , ses kalitesi çok iyi ama acaba smslisto denilen program dahamı iyi bundan deneyen varsa bi diyebilirmi bana??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.