Bugünlerde Sion fena bela oldu bana. 2 Kill alsa hemen 3 vuruşta alıyo resmen AP Sion'a kaşrı naısl oynamamız laızm?
Banshee yada quicksilverslash iyi bir çözüm olabilir
Stun yeme yeter,yada stundan sağ çık,kesersin nasıl olursa çok 1v1 girme Sionla
Vlad veya fizz antisi sion'un bence.Tam stunlarken vladla yerin altına gir veya fizz ile e skili sanırım playfull onu bas.Skill lerden kaçabilirsin böyle. Birde farm yapmaya çalışıcaktır adamı korkutayım diye üstüne yürüme.Stunlar kalkanı patlatır sık sık base gitmeni sağlar veya ölürsün.Dediğim gibi uzakta dur farm yapmasına engel olucam diye ölme ve sık sık harrasla.
Harasla fazla minion vermemeye bak ama earlyde öldürmek için hareket etme bence latede zaten baya etkisizleşiyo ap sion bence
ben fizzden çok range tavsiye ederim özellikle tristina. range sayesinde hem çok güzel harraslıyor hemde asla yakalanmıyor. sion sizi çok ters bi anda yakalyıp stunı bile atsa roket jump atarsanız zıpladığınız yerde stun oluyorsunuz. ama erken davranmalısınız stun size değmeden zıplayın yeter. ayrıca tris e regenrtion -%50, ultisi de zor bi durumda yakalanırsanız ittirip kurtulabilirsiniz.
spell vamp aban ve blue buffla beraber her kalkan açtığında kalkanını patlat başka doğru dürüst dmg skili de yok zaten.olmadı kalkan bittikten sonra patlat ve ayrıca kesinlikle botla başla.
ap i bilemem ama ad e karsi oynanmaz seni kitledigi an git cay koy gazete falan oku
ultisini actigi anda 1v1 de hiçbir heronun alabildigini görmedim ben.
siona karsi oynanmaz yaninda olunur bence
en dandik ap carrylerden biri anca shield açar shieldi de patlatırlar öylece kalır.Kaptan ben olduğum zamanlar sion banlamam,akali banlamam full gank atarım onlara gg.
Ad olarak bencede çok daha güçlü ap sion saçma geliyo bana
quote:
Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu
en dandik ap carrylerden biri anca shield açar shieldi de patlatırlar öylece kalır.Kaptan ben olduğum zamanlar sion banlamam,akali banlamam full gank atarım onlara gg.
oynadigin champion nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu
yavas gel arkadasım ahaha.
sion ad olarak daha iyidir kesinlikle. ap kasmiyorum zaten. e skill'i sayesinde zaten tam bir hayvana dönüşüyor sion. ultisini actıgında her vurusu kendisine ve yanındaki dost herolara heal veriyor.yani sen siona girişirken sionda sana vurdukca heal alıyor ve sen gg sion gj .
Guya ratiolari 1den 0.9a cekince nerf yedi bu yeter tamam diye dusunduler.Hala carryleri stun + kalkaniyla eritebiliyor.En kotu 0.75e felan cekmeliler.
yüksek range nukerler için çok kolay(xerath vs) oluyor tabi anti mage imizi ve anivia yı da unutmamak lazım
AD Sion iyi kasarsa ve karşıdaki takım exhaust atmayı akıl edemiyosa Tryn'dan beter oluyor. 20 saniye hayvan gibi lifesteal + attack speed veriyor sanırım. Ek olarak E skillinden aldığı attack damage critic ile birleşince akıl almaz damage verip, hp dolduruyor. Exhaust yemediği sürecede kolay kolay durdurulmuyo. Sion'un tek sevmediğim yanı seri herolara karşı etkisiz. Riven gibi heroları yakalaması yada onların az hp ile kaçması çok can sıkıcı olabiliyo. Herkese göre değişir tabi ama AD Sion > AP Sion derim.
AP sion bana da çok mantıksız gelirdi ama 3 dorans ring ile bütün wave 'i farmlayabilen bir herodan bahsediyor. Hiç birini kaçırmadan deli gibi farm yapıyor midde. Karşısında AP hero varsa zaten shield'i bütün damage'i absorve ediyor. Nerf çok da etkilemedi açıkçası.
Farm yaptırmayan diyenler arkadaş hiç AP sionla karşılaşmamış heralde
Kalkanı açtığında kalkanı kırmak için range'ine girersen stun yersin gelir combosunu yapar yarı canın gider rahat. O yüzden bırakıcaksın temizlicek bütün wawe'i. Skilleri cd'dayken de gidip kesiceksin veya jungler'dan gank isteyeceksin.