Şimdi Ara

sinyal yükseltici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yurtta kaldığımız odadan wifi kötü çektiği için sinyal yükseltici almayı planlıyorum. diğer odalardan arkadaşlar 300-400kbit görürken biz anca 100kbit falan indirme hızına erişebiliyoruz. fazla pahalı olmayan ve kaliteli bir sinyal yükseltici önerebilir misiniz ?
    (her katta 2 adet wi fi var en uçlarda bizim oda ortada kaldığı için ikisine de uzak kalıyoruz. çok kuvvetli olmasına da gerek yok)

• quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

http://www.teknobiyotik.com/network/router-ap/dark-300mbps-802-11n-kablosuz-kapsama-arttirici-repeater.html
    iyi bi cihaz memnun kalırsınız

hocam sanırım bu pcye takılmıyor. fişe takıldıktan sonra nasıl kullanılıyor aldığı wifi sinyalini mi yükseltiyor tekrardan ?
  • evet aynen öyle kablosuz alıp kablosuz güçlendirerek dağıtıyor
  • quote:

evet aynen öyle kablosuz alıp kablosuz güçlendirerek dağıtıyor

hocam peki hangi kablosuzu yükselttiğini seçebiliyor muyuz ? ve bu alet de çekmezse ne yapacaz bizim odada wifi sıkıntılı da malumunuz :)
  • tabiki seçeiliyorsunuz eğer bu cihazda çakmez se yapacağın çok fazla bişey yok ama bunu sinyalin iyi olduğu bi yere koyar gerekirse ikinci bi cihaz alır odana koyarsın bu cihazlardan istediğin kadar birbirine bağlayabilirsin
    tabiki kablosuz olarak ama bu çekecektir emin ol ve işini görmezse de iadeli bi cihazdır
  • Ağımı genişletmek istiyorum diyenlere, Access Point ve Repeater nedir ? Anlatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 30 Kasım 2013; 19:49:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth Sinyal Güçlendirici
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tabiki seçeiliyorsunuz eğer bu cihazda çakmez se yapacağın çok fazla bişey yok ama bunu sinyalin iyi olduğu bi yere koyar gerekirse ikinci bi cihaz alır odana koyarsın bu cihazlardan istediğin kadar birbirine bağlayabilirsin
    tabiki kablosuz olarak ama bu çekecektir emin ol ve işini görmezse de iadeli bi cihazdır

Peki hocam aynı anda 2 wifi i yukseltebiliyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır ayarını yaparken bir tane netwörk e bağlıyorsun
  • quote:

hayır ayarını yaparken bir tane netwörk e bağlıyorsun

anladım hocam bize 2 tane yükseltebilecek bi yükseltici lazım sağolun ilginiz için
    @kadir.uluag
    sağolun hocam konunuzu inceleyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.