Şimdi Ara

Sinyal seviyesinde azalma yazdı . Fabrika ayarlarına döndüm hiç bir kanal bulunamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mescur Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
14
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ne antende ne de herhangi bir kablo da hiç bir oynama yapmama rağmen aylardır kullandığım cihaz da önce sadece tv8 ve tv 8.5 çalışıyordu ve diğer kanallar yoktu. Fabrika ayarlarına dönderdim cihazı. Digitürk Kurulumu için lütfen uydu seçiniz yazıyort Turksat DMDU kurulum otomatik geliyor seçiyorum hiç bir kanal bulmuyor

daha önce başına gelen var mı ? Müşteri hizmetlerini arıyorum kendilerinden haberleri yok maalesef. Sinyal gönderdim efendim diyo değişen bir şey yok

Sinyal seviyesinde azalma yazdı . Fabrika ayarlarına döndüm hiç bir kanal bulunamıyor

• Türk sat Bu kurulum dene. Dmdu nun altında

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hrn001 H kullanıcısına yanıt

teşekkürler hemen denedim ama sonuç yine aynı. durduk yere gitti. sitenin teknik servisi ile görüştüm. Merkezi anten olduğunu ortak Turksat'tan çektiğni söyledi. Başka şikayet gelmediğini de söyledi çok garip

• TP ler silinmiş olabilir mi? Uydu bölümünden kontrol edebilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hrn001 H kullanıcısına yanıt

rica etsem sizdekini paylaşabilirmisiniz ne olduğuna dair hiç bir fikrim yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.