Şimdi Ara

sinyal seviyesi goruntu kalitesini ne kadar etkiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu bölümde ilk konum olacak şimdiden bilgi veren arkadaşlara tesekkur ederim

Dun evime digiturk baglattim çanak kuruluydu daha once baglatmayi düşünüp bostaki canagimi utelsat a cevirmistim digiyi servisten aldığım için bütün ayarları yapılmış şekilde alıp eve götürüp cihazı kendim taktım ama oda ne hayal kırıklığı SD yayınlar berbat hd lerde aynı görüntü çok kötü dedim bide buna para vereceğiz daha önceki uydu alicim yumatu full hd ile turksattaki görüntünün yanına bile yaklasamaz hem hd de hem SD de, dedim bu niye böyle şimdi aklıma geldi sinyal seviyesi yüzde 56 gösteriyordu bu görüntü kalitesini ne derece etkile çanak küçük o ne kadar etkiler lnb eski bunlar görüntü kalitesini ne dere etkiler arkadaşlar çatıda toplam 3 çanak var ikisi büyük diyorum degistirsem büyük olanla lnb etki edermi bunlar benim için önemli arkadaşlar sonuçta para verip yayın alıyoruz bari adam akıllı izleyelim diye soruyorum bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralexx42 -- 28 Şubat 2012; 19:23:36 >

Frekans doğru ama sinyal yok
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.