Şimdi Ara

Sinyal Arttırıcı Mhz Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Ofiste arka odalarda Turkcell neredeyse çekmiyor şimdi Türkiye'den baktım Booster'lar fiyatları uçmuş, Turkcell 3g veya Olabiliyorsa 4.5g bandını hangi frekans cihazlar destekler? benim baktığımda 800-900-1800 Mhz frekanslar Turkcell'in satın aldığı frekanslar ama yanlış birşey almak istemiyorum. Alibaba'dan bakacağım İlgili arkadaşlar yazarsa sevinirim.

    Saygılar.

    Ek: Çin'li ye sorduğumda uplink ve downlink aralıklarını istiyor benden ve Attığı Mesaj; for example, our CDMA800Mhz, its frequency range is 824-849Mhz (uplink ) ; 869-894Mhz (downlink )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEmreKOC -- 21 Ağustos 2017; 11:16:19 >



  • Booster işiyle uğraşmayın. Çağrı yapma ve çağrılara cevap vermede problem yaşıyorsanız VoWifi özellikli bir cep telefonu edinin ve ofis internetini VoWifi için kullanın. En kolay ve kesin çözümü budur. Ve ücretsiz.
    http://www.turkcell.com.tr/servisler/hd-ses-ve-video-arama

    Bunun dışında Turkcell'e, konum kaydıyla birlikte durumu şikayet bildirimi yapın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 21 Ağustos 2017; 12:39:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Logic_Man

    Booster işiyle uğraşmayın. Çağrı yapma ve çağrılara cevap vermede problem yaşıyorsanız VoWifi özellikli bir cep telefonu edinin ve ofis internetini VoWifi için kullanın. En kolay ve kesin çözümü budur. Ve ücretsiz.
    http://www.turkcell.com.tr/servisler/hd-ses-ve-video-arama

    Bunun dışında Turkcell'e, konum kaydıyla birlikte durumu şikayet bildirimi yapın.




    Güzel bir öneri teşekkürler




  • Aynen VoWifi kullanın. Telefonunuz desteklemiyorsa bile WiFi ile Turkcell'in BİP programı üzerinden her yöne arama yapabiliyorsunuz hattaki bakiyeniz ile.

    Booster için operatörünüzün bölgede kullandığı frekansı bilmeniz gerekiyor. 3G'de her yerde 2100 MHz kullanıyor ama 4G'de bazı yerlerde sadece 800 MHz, daha kalabalık yerlerde de 1800 MHz kullanıyor. Han bölgenizde ne kullanıyor o önemli, sonra frekans aralığı bulunur. Ama booster ile uğraşmayın. Turkcell'e şikayette bulunun ve Wifi üzerinden kullanmaya çalışın. Olmadı çok sıkıntı ise farklı bir operatöre geçin daha iyi çeken.
  • Turkcell wowifi ve bip varken şebeke aramak da neymiş. Bulunduğunuz yerde wifi varsa şebeke vardır demektir. Boşuna para vermeyin. Bipe arama da geliyor artık ne zaman eklendi bilmiyorum ama önceden sadece arama yapılırdı şimdi aramada geliyor. Birde mesaj gelirse tadından yenmez wowifi desteklemeyen telefonlar için on numara oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.