Şimdi Ara

Sinüs taşikardisi ve mitral kapak yetmezliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bundan 3 ay önce kalbimin ağrıması ve çarpıntı sonucu ile hastaneye gittim. Sinüsal taşikardim olduğunu öğrendim. EFOR, EKG, EKO yaptırdım, hepsi iyiydi fakat EKO'da fizyolojik (eser) mitral kapak yetmezliği diye bir şey çıktı. Doktor her insanda olabilecek bir yetmezlik bu, takma kafaya dedi. 15 yaşındayım. 102 kiloyum ve 1.79 boyum var. Sizce 25-30 kg verirsem taşikardi devam eder mi? Lütfen cevaplayın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende salı günü kardiyolojiye gittiğimde taşilardim olduğunu öğrendim . Tahlillerime baktı. Temiz dedi. Bir de taşikardi için ilaç verdi. Şimdi ona başladım. Ek olarak egzersiz yap falan dedi. Geçer mi bilmiyorum ama sürekli evde olmak çok ciddi zarar veriyor. Her gün 1 saat koşmaya başladım ben.
  • Sana doktor ilaç verdi mi?
  • İlaç vermedi banada kardiyo çalış kalbine iyi gelir dedi ağır spordan kaçın ve çok acil kilo ver dedi umarım bu yaşta ameliyat masasına yatmayız daha beterleri var her zaman şükür edelim.

• Bana çarpıntı ve demir eksikliği için ilaç verdi. Ek olarak günde 1 saat falan yürüyüş vb. yapıp enerjini at dedi
  • Taşikardi bende de var ama benim otonom sinir sisteminden dolayı sanırım genelde obezler taşikardik oluyor yani kilo verip spor yaparsan daha iyi olabilir dideral benzeri bi ilaçta kullanabilirsin kalp ağrın nasıl bir ağrıydı bu arada ?
  • Geçmiş olsun kilo verirseniz baya rahatlarsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.