Mitral yetmezlik ve taşikardi
Merhaba arkadaşlar bende fizyolojik mitral kapak yetmezliği eser seviyede birde taşikardi var. Bende dudak morarması ve ayak bileği şişiyor ama sadece sol ayak bileği. İnternetten bakınca kalp yetmezligi yazıyor ama daha yeni ekg çekildim ef:70 çıktı 70 normal midir 100 mu olması gerek normalde böyle bisi olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum. Tansiyonum da 2 hafta her gün ölçtuk 10.6 12. 6 gibi oluyor genellikle buna doktor normal dedi yaşım 14 bu arada 100 kiloyum ve sağlıklı beslenerek ve spor yaparak kilo vermeye çalışıyorum. Acaba çok spor yaparsam kalp krizi veya yetmezliği felan olur mu lütfen yardım edin çok korkuyorum vallaha
Sinüs taşikardisi ve mitral kapak yetmezliği
Merhaba, bundan 3 ay önce kalbimin ağrıması ve çarpıntı sonucu ile hastaneye gittim. Sinüsal taşikardim olduğunu öğrendim. EFOR, EKG, EKO yaptırdım, hepsi iyiydi fakat EKO'da fizyolojik (eser) mitral kapak yetmezliği diye bir şey çıktı. Doktor her insanda olabilecek bir yetmezlik bu, takma kafaya dedi. 15 yaşındayım. 102 kiloyum ve 1.79 boyum var. Sizce 25-30 kg verirsem taşikardi devam eder mi? Lütfen cevaplayın...
Balgamlı Öksürük
Merhaba Dostlar 2 Haftadır Balgamlı Öksürük Var Balgam Beyaz Ve Köpüklü Bi Doktora göründüm geniz akıntın var dedi agusmatin (yanlış yazmış olabilirim) bide balgam sökücü verdi ilaçlar bitti 1 hafta oldu hala var bu lanet fakat gün boyu olmuyor ve ilk günlere göre daha az sizce ne olabilir perşembe gününe randevu aldım hasta haneden bidaha gidelim bir baksınlar?Sizce ne olabilir ve ne yapabilirim?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 583 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sağlıklı Yaşam