Şimdi Ara

sinop-samsun yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en son 4-5 sene önce geçmiştim, yol yapım çalışmaları vardı ve 140 km yolu saydıra saydıra 4 saatte aldıydım,, dün o yoldan geçtim cillop gibi olmuş, bildiğin otoyol ,,, sinop nüfus olarak küçük bir ilimiz, üstelik iktidar partisi tarafında değil, düşündüm düşündüm aklıma nükleer santralden başka bir ihtimal gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 12 Ekim 2014; 12:35:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gerze, sinopluyum. bilenler bilir garandu'dan geçmek yapılan en ufak hatada ölüme sebebiyet verirdi. hele sisli havalarda oradan aşağıya inmek için şansınıza dua etmeniz gerekirdi. ben küçükken hatırlıyorum özellikle siste babam cama yapışırdı resmen en ufak dikkatsizlikte uçurumdan aşağıya uçuyordunuz. pek çok acı olay duyduk garandu mevkiinde olan. yeni yol çok şükür garandudan geçmeyi zorunlu kılmadı. siyasi olarak bakarsak sinop ana muhalefet partisinden bilmeyenler iktidar kendisine oy vermeyene nasıl yol yapar diyor doğrudur. ancak yolun yapımının nükleer santralle ilgisi yok. dedem osman belovacıklı beyle (chp gerze belediye başkanı) çocukluk arkadaşı ve 60 yıldır sinopta yaşıyor. nedenini burada söylemek istemiyorum siyasi tartışma çıkmasın. tek diyeceğim yollar harika olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

en son 4-5 sene önce geçmiştim, yol yapım çalışmaları vardı ve 140 km yolu saydıra saydıra 4 saatte aldıydım,, dün o yoldan geçtim cillop gibi olmuş, bildiğin otoyol ,,, sinop nüfus olarak küçük bir ilimiz, üstelik iktidar partisi tarafında değil, düşündüm düşündüm aklıma nükleer santralden başka bir ihtimal gelmiyor

Karadeniz sahil yolunun bir uzantısı.yapılmaması mı gerekiyordu. Hem 75 milyonu kucaklayan bir iktidar yok mu. Yolu sadece belli bir zümre yada kişiler mi kullanıyor.
    Yoldan bir Müslümana eziyet veren şeyleri kaldırmak büyük hayır olduğuna dair hadis var.
    Nükleer veya başka sebepler olmasa bu yol olmaması mı gerekti.
    İyilik yapan iyi işler yapan her kim olursa kimden olursa başımızda yeri vardır.

Yol.çeşme.camii.okul.hayrı devam ettiren şeylerdir.iyi olur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aydın-izmir otobanından güzel olmuş, kimin emeği geçtiyse eline emeğine sağlık,,,

• quote:

Orijinalden alıntı: attci

quote:

en son 4-5 sene önce geçmiştim, yol yapım çalışmaları vardı ve 140 km yolu saydıra saydıra 4 saatte aldıydım,, dün o yoldan geçtim cillop gibi olmuş, bildiğin otoyol ,,, sinop nüfus olarak küçük bir ilimiz, üstelik iktidar partisi tarafında değil, düşündüm düşündüm aklıma nükleer santralden başka bir ihtimal gelmiyor

Karadeniz sahil yolunun bir uzantısı.yapılmaması mı gerekiyordu. Hem 75 milyonu kucaklayan bir iktidar yok mu. Yolu sadece belli bir zümre yada kişiler mi kullanıyor.
    Yoldan bir Müslümana eziyet veren şeyleri kaldırmak büyük hayır olduğuna dair hadis var.
    İyilik yapan iyi işler yapan her kim olursa kimden olursa başımızda yeri vardır.

zonguldağa gidin de halini bir görün, içler acısı,,,, yıl olmuş 2014, o şehrin halini, yollarını bir görseniz içiniz acır,,, bizim memlekette işlerin nasıl döndüğünü herkes bilir, kucak mucak işleri bi yere kadar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: attci

quote:

zonguldağa gidin de halini bir görün, içler acısı,,,, yıl olmuş 2014, o şehrin halini, yollarını bir görseniz içiniz acır,,, bizim memlekette işlerin nasıl döndüğünü herkes bilir, kucak mucak işleri bi yere kadar

Gittim kardeşim 1 ay civarı evvel haklısın,
    Siyasiler diyor ya Halk'a Hizmet HAK'ka Hizmettir diye propagandalarında bunun lafta kalmaması gerekiyor.bu bütün şehirlerimiz için geçerli.

İçinde Allah korkusu olan adam bir şeyi yaparken muhakkak doğan hakkı gözetir.bu dediğimde laf ile değildir...
    Sana katılıyorum.bilinçli olmak en güzeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir-denizli yolu
    10 yıl önce açıldı
    iStanbul - ANTALYA -BELEK Yolu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.