Şimdi Ara

Sınız Ve Sın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler İngilizce mi geliştirmek için omegle vs gibi sitelere giriyorum arada Türkler çıkıyor karşımdaki kızla konuşuyoruz(Türkçe) Merhaba nasılsınız? Diyorum biraz acayip konuşuyorsun diyor.Nasılsın dersem biraz kaba ve çok tanıdık gibi durmaz mı sizce Sınızlı ifadeler mi kullanmalıyım yoksa Sın lı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim bir arkadaş vardı adı Murat Han Can Kan ben ona Nasılsınızsın derdim sende öyle diyebilirsin.

• Yok hoca böyle ultra nazik konuş . Denedim çok işe yarıyor . Ama yerine lakin vs. kullan eski türkçeye özen göster. Sizli bizli konuş işe yarıyor . Kezbban değilse tabi.
  • Direk nabıyon beya diyom o da iyiyim sen nabıyon beya diyo

• sınız kullanırım.arada belli bi mesafe olmalı bence bir süre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Erkuş ~

Direk nabıyon beya diyom o da iyiyim sen nabıyon beya diyo

Nedense güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Berkehan

Merhaba beyler İngilizce mi geliştirmek için omegle vs gibi sitelere giriyorum arada Türkler çıkıyor karşımdaki kızla konuşuyoruz(Türkçe) Merhaba nasılsınız? Diyorum biraz acayip konuşuyorsun diyor.Nasılsın dersem biraz kaba ve çok tanıdık gibi durmaz mı sizce Sınızlı ifadeler mi kullanmalıyım yoksa Sın lı mı?

sağ üstte dil seçten ingilizce seç. dünyaya açılırsın. yoksa hep tr içi eşleştirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

quote:

Orijinalden alıntı: A.Berkehan

Merhaba beyler İngilizce mi geliştirmek için omegle vs gibi sitelere giriyorum arada Türkler çıkıyor karşımdaki kızla konuşuyoruz(Türkçe) Merhaba nasılsınız? Diyorum biraz acayip konuşuyorsun diyor.Nasılsın dersem biraz kaba ve çok tanıdık gibi durmaz mı sizce Sınızlı ifadeler mi kullanmalıyım yoksa Sın lı mı?

sağ üstte dil seçten ingilizce seç. dünyaya açılırsın. yoksa hep tr içi eşleştirir

Biliyorum hocam fakat arada Tr yi bilerek seçiyorum canım sıkılıyor malum İngilizce de konuşulabilecekler sınırlı Tr dekilerde hep kezban hep kezban nerede bu normal kızlar!

• quote:

aaaaayyyyyyyyyyyynı beyaaa demiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarred

quote:

aaaaayyyyyyyyyyyynı beyaaa demiyor mu?

Genelde disconnect oluyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.