arkadaşlar fyüklediğiniz filmleri ne yapıyorsunuz ben daha yeni geçtim izleyemeden dvd ye çekiyorum ki hdd dem dolu kalmasın bayağı doldu ama dvd gerekiyor. siz ne yapıyorsunuz
Bence harici disk almak daha mantıklı olucaktır
Ben de dvd'ye çekiyorum 10 fim indiriyorsam 1 tanesini izliyorum
80 gb hdd var izlediğimi siliyorum bi daha lazım olmuyor bana
bence harici hdd yetersiz yine yani 1 tb alsam bile yaklaşık 1 yılda dolar sonuçta yine silcem harici hdd de
silmeyi düşündüm ama tekrar izlemek istersem
1 kere izliyorum direk delete
Taşınabilir HDD ; Bir nebze olsun kurtarıyor. ama oda dolacak.
Şu anda dvd'ye çekiyorum en kısa zamanda harici hdd almayı düşünüyorum.
Hem HDD hem DVD kullanıyorum. Çektiğim filmlerin Türkçe sesini bekliyorum. Türkçe sesi geldikten sonra DVD'e yazıyorum. Kaliteli olduğunu bildiğim ve beğendiğim filmleride DVD'e aktarıyorum. İzleyipte beğenmediklerimi DVD'e yazmadan siliyorum.
DVD veya Harici HDD aramıyorum kullanmıyorumda. Film gerçekten güzelse ben bunu tekrar tekrar izlerim diyorsam silmiyorum duruyor. Bazı kişiler ne indirse arşiv yapıyor bana çok saçma geliyor. İzlemeyeceğim şeyi ne yapayım, boş iş.
xTraP ne kadar zamandır sınırsızdasınız kaç dvd yazdınız yaklaşık
Bu da benim arşivim
Listeye ek olarak 1 2 film girdi bunlardan bir tanesi The Dark Knight 1080p (11gb)
6 Aydır sınırsız kullanıyorum
200 den fazla DVD çektim Dizi / Film karışık güzel bir arşiv oldu halada full download devam ediyor 1 aylık indirdiklerimde HDD bozulunca çöpe gitti şu an 120 gb full Hdd kenarda duruyor onlarıda çekicek en kısa zamanda
en güzeli dvd ye çekmek bana göre 50 dvd 25-35 ytl arası 4.3 yazsan her dvd ye 215 gb fln yapar aşşagı yukarı hdd almaya kalksan daha pahalı kaçar ve hdd bozulursa bütün arşiv gider ama dvd ye birşey olursa 4 gb kaybın olur 1 gunde indirirsin tekrar
Benim Suanda 56 Film oldu indirdiklerim simdilk D de dolunca Hdd alcaz napalim :S
1 tb lik disk doldu kaldım dımdızlak Dvd ye çekmeye başladım 25 dvd falan oldu arşiv işine para dayanmıyo valla
Sen ne yaptın ya o kaç tb ? isisis evet bencede dvd en iyisi aslında kafamda bir belirsizlik vardı şimdi fark ettim arşiv yapsammı yapmasammı imiş heralde güzel ama ben 50 dvd yi 15 e alıyorum princo dvdlemeye devam
Hem DVD hem Harici HDD kulanıyorum.
1TB lik harici harddisk aldım ona Depoluyorum.Güzel olan dizikeri ve filmlerin bazılarını ise DVD lere koyup arşiv liyorum.
2 ay önce 1 tb hdd almıştım Şu anda 250 gb civarı boş yer var Sürekli 720P indirdim
Gören olmuştur geçen ay kotam 450 küsür gb olmuştu Ondan önceki de 370 gb idi Hatta SS alayım hemen
Hiçbirini yapmıyorum , internetten izliyorum dizi-film-belgesel , çok beğendiğim olursa tek tük indirip arşivliyorum