diger arkadaşların soyledıgı gıbı torrent sitelerini araştır bence en kolay yolu bu oluyo ..
quote:
Orjinalden alıntı: cefucsa
Dizi indir hocam
Dizi yasak değil diyosun ha
ben ayın 17sinde geçtim..gossip girl ve prison break'in tüm bölümlerini indirdim suan severekte izliyorum..yeni basladım bu dizilere..suan kotam 23gb olmus
bu ay 56gb indirmişim. Bende indirecek şey yok diyordumki beterin beteri varmış
Hadi bulun bakalım..
Ben lost sezon 2 finali ve sezon 3 full arıyorum altyaziyla beraber t o r r e n t ler de seed yok r a p i d le indirmek ölüm ... sonunda gene gidip para verip alıcam galiba korsan morsan
blu-ray indir 2 gün full yetiyor. (1 mbit için)
100 mb olsa dene indirecek bişey bulurum 512 ile 120 gb aylık dl var
quote:
Orjinalden alıntı: HayatBoş
abi arog filmini nerden izledin? youtube de film var mı? benim bildiğim kısa videolar var orada.
vatandaşın biri koymuş 10 part hepsini izledim kalan 2 partını kendi sitesinde izleyemedim bir türlü çok yavaş sitesi
bence dizileri bir takip et
yardım etmek isteyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Dün akşamdan beri ıssız adam filmini indirmeye çalışıyorum. Film 7 part oluşmuş. rapid ile cebelleşerek bölümleri indirdim. Açmaya kalktığımda bölümün birinde hata verdi. Bütün emeğim boşa gitti. 700 mb hiç oldu.
arkadaşım kendine en iyisi rapid premium al. forumda satanlar vardı 10 TL ye, ondan sonra indirecek şey bulamaz duruma geliyor insan.
hd,bluray filmleri indirebilirisn boyutları biraz büyük ama özellikle evde lcd tv felan varsa izlemesi çok keyifli oluyor.ben de sırf bu yüksek çözünürlükteki filmleri indirebilmek için sınırsıza geçmeyi düşünüyorum
quote:
yardım etmek isteyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Dün akşamdan beri ıssız adam filmini indirmeye çalışıyorum. Film 7 part oluşmuş. rapid ile cebelleşerek bölümleri indirdim. Açmaya kalktığımda bölümün birinde hata verdi. Bütün emeğim boşa gitti. 700 mb hiç oldu.
ben sırf part sayısı düşük olsun diye mp4 filmleri indiriyorum demin bir yabancı film indirdim 2 part bu arada rapid ne zaman 200 mb yaptı tek seferlik indirmeyi daha ilk kez indirdim 200 mb'lik part
ben hic birsey indirmeden kotayı geciyorum sen nasıl indirecek birsey bulamıyorsun ilginc
Torrent dünyasına adım atmanın vakti gelmiştir
rapid sacma bence, sürekli takip etmek gerekiyor p2p'ler öyle degil ama.
torrent en iyisi bence emule kullandım cok yavas
quote:
Orjinalden alıntı: sero77
quote:
ben sırf part sayısı düşük olsun diye mp4 filmleri indiriyorum demin bir yabancı film indirdim 2 part bu arada rapid ne zaman 200 mb yaptı tek seferlik indirmeyi daha ilk kez indirdim 200 mb'lik part
http://rapid+share.de ye 300 MB upload oluyor ordan yükleseler, 300 de indiririz dimi aslında...
Torrent kullan
quote:
Orjinalden alıntı: #Tuna#
Torrent kullan
adam gibi türk torrent sitesi yokki bir tanesine üye olmuştum unuttum şimdi adını bile mininova'da yabancı filmlerin isimlerini anlamıyorum bakıyorum indirecek bir şey bulamıyorum