Şimdi Ara

SINIRSIZ WALKERYLER !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR SINIRSIZ WALKERY OLDUGUNU DUYDUM

BUNUN ESASI NEDİR BİLEN SÖYLERSE SEVINIRIM

MİLLET DİO WALKEY VAR SINIRSIZ NASIL OLUYOR YARDIM PLSS

• FAKE . Kandırıyorlardır
  • bende walkrye set wardi 2 ayi fln kalmisti 6 aylikti o zman tabi walkryeler o ara gryphonj armor cikti o zmandan sora benim walkrye de yazan tarih kalkti yani sinirsiz olmus olabilir fakat ben o chari satmistm bilmiorm

Orjinalden alıntı: #MeMoLi#

FAKE . Kandırıyorlardır

+1905
    Bağımsızlığı için ölümü göze alan millet, insanlık haysiyet ve şerefinin icabı olan bütün fedakârlığı yapmakla teselli bulur ve elbette esaret zincirini kendi eliyle boynuna geçiren miskin, haysiyetsiz bir millete nazaran dost ve düşman nazarındaki mevkii farklı olur.
    Mustafa Kemal ATATÜRK.
  • benim valkyriler de sınırsız herhalde bul oldu ama güzel bug
  • evt sınırsız valkry var normalde 6 aylık ama 11 aydır kullanıyorum ben üstünde tarih yazmıyo bi on sene daha kullansam yeter
    oyunlarım:fifa 2011,red dead redemption, uncharted 2 among thieves, uncharted drakes fortune, bayonetta infamous,wipeout Hd, dead nation, little big planet, rag doll kung fu , tekken 5 online, crash bandicot 1 2 3, fat princess.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YaLandır arkadasLar kurcaLamayın :)
  • Tabikide sınırsız oldu. Yeni Gryphon armor gelince sınırsız oldu. FAKE diyenlere tek cevap budur. İnanmayanlara FAKE diyenlere resim gösterebilirim. Zaten bu KO GENEL bölümünde kim resimsiz çalışıyor ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevidaL -- 2 Şubat 2008; 11:17:57 >

Orjinalden alıntı: #WhyHiOneWhy#

iyi ben bi k2 ye ticket atem bari :D kaldırsınlar sunu

yaw etme dur para yok zaten masraf çıkarttırma başımıza
    oyunlarım:fifa 2011,red dead redemption, uncharted 2 among thieves, uncharted drakes fortune, bayonetta infamous,wipeout Hd, dead nation, little big planet, rag doll kung fu , tekken 5 online, crash bandicot 1 2 3, fat princess.
  • asparagas haber
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • sınırsız valkrie var asparagas habe felan değil üstünde tarih felan bişe yazmıyor ama eski walkrie oldugundan dolayı ileride dikkat cekebilir

• Benim eski charın walkirelerindede tarih kalkmıstı. Oyuna girdiğimde Walkire paundron has....... bişiler dedi gitti
    мﻉм٥¢คη ®
  • bugda
    kaldırılış tarihinden itibaren kısa bir bir zaman sonra hepsi silincek
    bana boyle bir ticket geldi
    cunki benimkide bitti ve hala uzerimde duruyor ve işe de yarıyor

onlar yıllarca giysin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.