Şimdi Ara

42 LVL Escape From Tarkov Standart Tüm Traderlar LVL4 Stash LVL3 18M-72M Mail Devirli Epsilon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ban Durumu #Yok Mail Devri #Evet
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 42 LVL Escape From Tarkov Standart Tüm Traderlar LVL4 Stash LVL3 18M-72M Mail Devirli Epsilon

Escape From Tarkov standart hesap. Mail ile beraber verilecektir. 611 saati var, 42 level ve tüm traderler level4. 18M ruble, 42600 dolar ve 10966 euro var. Toplam 72M stash değeri var. Stashi lvl 3 e yükseltildi. Epsilon secure containers var.

Bildiğiniz gibi bu hardcore wipe oldu ve kasması bayaa bir zorlaştı. Bütün zorlukları geride bırakılmış bir hesap. İster PVP için kullanın, isterseniz görevlerden devam edin. Sadece oyunun zevkini çıkarın.

Bol sayıda kaliteli mermi, silah parçası vs var. Bol bol med var. İşinizi görecek itemlerin hepsi mevcut. 2 Lucky Scav Junk box item var. Gereken case ler mevcut. Ben bulamadım ama siz ledx bulursanız T H I C C item case hazır.

Hesabı yine buradan @Elementium arkadaşımızdan almıştım.

Şimdiden alan arkadaşa hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.