Şimdi Ara

Sınırsız vınn almak istiyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
24.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi aksamlar dedigim gibi sinirsı vinn almak istiyorum hızı nasildir heryerde iyi ceker mi bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• updullah

• Bireyselde sınırsız paket yok diye biliyorum hocam. Olduğuna emin misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brutall -- 17 Ocak 2013; 20:31:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutall

Bireyselde sınırsız paket yok diye biliyorum hocam. Olduğuna emin misiniz?

hocam benim de pek bilgim yok babam bügun gidip sormus sinirsiz 85 tl imis demek ki var

• Faturasız olan paketi yok bende faturasız bekliyorum zor. En güzeli cep telefonu için olan sınırsız paketi alıp VINN cihazı veya hotspot ile kullanmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: plusnettr

Faturasız olan paketi yok bende faturasız bekliyorum zor. En güzeli cep telefonu için olan sınırsız paketi alıp VINN cihazı veya hotspot ile kullanmak.

ben faturali düsünüyorum ama olmazsa dediginiz fikir de iyiymis hocam saolun

• bir ara avea ve türkcell de var dı ama 65-70 dolayında birşey di sonuçta her sınırsızın bir adil kotası var. genellikle 15 GB oluyor.
    arkadaşların dediği gibi vodafone faturasız haftalık sınırsız 1 GB sonrası 128 ks adil kotalı ve turkcell de 25 tl aylık sınırsız 1 GB sonrası adil kullanım 96 ks olan internet var.
    ilgilenirsen operatörlerin sitelerini incele usta
    veya avea da faturalı seç tarifesi var bu tarifeye aveanın belirtmiş olduğu teknoloji mağazalarında numaranı aveaya taşırsan 12 ay boyunca sınırsız paketi hediye ediyor (avea seç 1000 tarifesi her yöne 1000 dak+hediye sınırsız net) 30 tl yapıyor

umarım aydınlatıcı olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RID_ONE_54 -- 18 Ocak 2013; 14:04:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RID_ONE_54

bir ara avea ve türkcell de var dı ama 65-70 dolayında birşey di sonuçta her sınırsızın bir adil kotası var. genellikle 15 GB oluyor.
    arkadaşların dediği gibi vodafone faturasız haftalık sınırsız 1 GB sonrası 128 ks adil kotalı ve turkcell de 25 tl aylık sınırsız 1 GB sonrası adil kullanım 96 ks olan internet var.
    veya avea da faturalı seç tarifesi var bu tarifeye aveanın belirtmiş olduğu teknoloji mağazalarında numaranı aveaya taşırsan 12 ay boyunca sınırsız paketi hediye ediyor (avea seç 1000 tarifesi her yöne 1000 dak+hediye sınırsız net) 30 tl yapıyor

eyvallah hocam sagolasin cok yardimci oldun özellikle avea sec ilgimi cekti ama ben bugün gidip iyice bi arastircam tekrardan sagolasin hocam

• quote:

bir ara avea ve türkcell de var dı ama 65-70 dolayında birşey di sonuçta her sınırsızın bir adil kotası var. genellikle 15 GB oluyor.

Yalnız vodafone'da öyle bir paket yok.
  • haftalık 1 gb adil kota sonrası 128 kbps hız limitli 12 tl karşılığı vodemnet paketi var ben şuan aktif kullanıyorum.www.vodafone.com.tr/Internet/faturasiz-vodemnet.php

• arkadaslar aldım vınn'ı sınırsız 12 ay taahhütlü aylık 85 lira ilk işim bu konuya mesaj atmak oldu hızı da gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: A-S-M

arkadaslar aldım vınn'ı sınırsız 12 ay taahhütlü aylık 85 lira ilk işim bu konuya mesaj atmak oldu hızı da gayet iyi

hayırlı olsun güle güle kullan

• quote:

quote:

arkadaslar aldım vınn'ı sınırsız 12 ay taahhütlü aylık 85 lira ilk işim bu konuya mesaj atmak oldu hızı da gayet iyi

hayırlı olsun güle güle kullan

eyvallah hocam saolasın
  • quote:

haftalık 1 gb adil kota sonrası 128 kbps hız limitli 12 tl karşılığı vodemnet paketi var ben şuan aktif kullanıyorum.www.vodafone.com.tr/Internet/faturasiz-vodemnet.php

Pardon benim kafam cepten internet paketlerine gitti vodemneti unutmuşum. Video izleyebiliyor musun o bağlantıyla acaba?
  • video zor izleniyor usta ancak youtube de kalite ayarını 240 a getirince biraz durduruyorum izliyorum. Aslında ben aylık cepnet 10 tl sınırsız kullanıyorum. 128 kbps hızı merak ettiğinden bu haftalık aldım. Ama video film hariç her türlü işimi görüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgr11

quote:

haftalık 1 gb adil kota sonrası 128 kbps hız limitli 12 tl karşılığı vodemnet paketi var ben şuan aktif kullanıyorum.www.vodafone.com.tr/Internet/faturasiz-vodemnet.php

Pardon benim kafam cepten internet paketlerine gitti vodemneti unutmuşum. Video izleyebiliyor musun o bağlantıyla acaba?

İşte nihayet vodafone a geçmek için mantıklı bir nedenim oldu.
    Hem faturasız hem de kota dolunca bağlantı kesilmiyor ve üstelik 128kbps!

Turkcell e duyrulur.

• quote:

15 GB dan sonra hızı 128 kbps ye düşmüyor mu?

nasıl sınırsız bu bilgi verirsen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhann

quote:

evet 15 gb'den sonra hızı felaket sekilde düsüyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orhann

quote:

evet 15 gb'den sonra hızı felaket sekilde düsüyo

15 gb tan sonra 128 kb a düşüyor,diyelim bu hızla kullandığınız 3.5 gb tan sonra da 96 kb a düşüyor,
    Tek tesellimiz 15 gb interneti 85 tl ye kullanmış olmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanki altın tartıyorlar, gıdım gıdım....Eeee insanlar birlik olmaz sa eşek semer kuralı her zaman işler...

"Tek tesellimiz 15 gb interneti 85 tl ye kullanmış olmak"

Sitelerine bakarsan 10 GB internet aylık 50 lira...4 GB Joker paket 25 lira...(8 GB 45 lira) Yani 14 GB 75 liraya gelir.

Bu bilgiden sonra halen teselli buluyor musun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.