Şimdi Ara

Sınırsız tatile çıkmak (go on holiday indefinitely)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınırsız tatile çıkmak istiyorum fakat 1 sezon sonra Haziran ayında geri dönüyor.Bir yerde okudum timeoutu 2sn yapın denmiş denedim sonuç aynı.Nasıl sınırsız tatile çıkabiliriz ? Baze gece yatarken açık bırakıyorum pcyi 3-5 sezon geçmesini istiyorum

• Aslında Tatile Çıkmaka İnsanı Fm den sogutuo günler çabuk geçince gelişmeleride takip edemiıosun 145 den sonnakı mesajlar silinmiş oluo... Tatile çık butonunu tıklayınca 3 seçenek çıkıo alt tarafta en alttakı sınırsız ortadaki gün ve ay belirliosun üstekide kaç gun çıkacaksan yazıosun benim bildiğim kadarıyla en alttakı seçenmegi seçince pc kapanana kadar günler geçer senin versionda bi sıkıntı olabilir..
  • 2027 ye geldim zaten oyuncu kalmadı alayı regen maksat pc boş durmasın en alttakini kullanıyorum zaten(sınırsız olan işte) versiyonda son sürüm 1.0.3 ama 1 sezon tatilde duruyor ertesi sene haziranda geri dönüyor.deneyen bilen yok galiba.bir dahaki sefere günü kendim belirleyecem atıyorum 700 gün yazacam belki o zaman olur
  • Bende dedigin olay olmuyordu. Biraktim 2012 de aksam sabah 2016 dayim. Takimim 2 sene sonra kume dusmusru hatta
  • kovulmamışmısın peki preferenceste continue game timeout diye bir seçenek var ona bakarmısın ne işaretli.onla alakalı olabilir.
  • Fenerden kovulmusumda tatildeyken arjantinim dunya sampiyonu olmus :)

Bakarum yarin ama standart ayarlardaydi hec dokunmadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cembaba1992

Bende dedigin olay olmuyordu. Biraktim 2012 de aksam sabah 2016 dayim. Takimim 2 sene sonra kume dusmusru hatta

Aynen bende tatile çıkmıstım liverpool ligi 14. bitirince kovmuslar bende baqmadım 2 sene işsiz dolasmısımda haberim yoq..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tatil olayını en alt ligden aldığımız kulübü üst liglere çıkaracağımız zaman daha çok işe yarıyor
  • Onuda denedim güzel oldu 2015 de premier ligdeydim :D
  • ya bir tek bende olmuyor galiba 1 sezon dolunca otomatik geri dönüyor pffff
  • fikstür ü çok hızlı yap ayarlardan belki olur :D ben at.madrid i bıraktım tatile gece sabah uyandım ligde 2.yim 1. madrid tekrar tatile bıraktımsezon sonu 3. bitirmişim bazaen işe yarıyor :DDD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.