sinirsiz olmadiktan sonra o kotalarla hiz olsa ne olur hocam turkcellde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sınırsız red,149 teklif geldi uygunmu sizce (4. sayfa)
-
-
-
alacaksın sınırsız ınterneti alacaksın guzel telefonu ver allahım ver allahım ver.
yedek powerbank ı da alacaksın. ınstagram senın
face benım
twitter senın
youtube benım
allah ne verdıyse en yuksek kalıtelı cozunurlukte ızleyeceksın. canın mı sıkıldı twitch e akacaksın. açlıktan mikrofon yıyen kızları ızleyeceksın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB72FF50B -- 2 Nisan 2022; 21:30:57 > -
-
Limitsiz Redli Silver da iken vardı, hala devam ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanıt icin teşekkürler bir anlamı kalmıyor bu durumda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sanırım aynı paket bana 199 tl öneriyor, çakal bunlar ya :)
-
Hocam geçiş yaptınız mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gerçekten özellikle Turk Telekom'un fiyatları iğrenç bir hal almaya başladı,siteye bir göz attım 25GB 115 TL gibi bir rakamdan bahsediliyor. Sen Turk Telekomsun,topal ördeksin. Bu forumda o kadar fiyat performans operatör olarak övüldün. Bu fiyatlar nedir? Vatandaş fakir fukara internete giremesin mi,öğrenci kardeşlerim youtube'dan ya da başka sitelerden derslerine giremesin mi?
Yazık cidden Turkcell'i mumla aratacak fiyatlar yapılmış. Daha 5-6 ay önce 20 GB 42 - 20 GB 45 TL tarifelerden bahsediyorduk. Artık internete girmekte lüks oldu şu zaman da. Yerinizi güzel ve sınırsız tarifelerde ayırın. Sonradan çok pişman olursunuz. Sakın faturasız takılayım,ne ödeyeceğimi bileyim kafasında kalmayın kafanızı duvarlara vurursunuz..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evinde internet mi yok ne işin var sınırsız cep telefonu internetiyle
-
Her yerde kullanmak varken neden sadece eve bağlı kalsın ki? Hadi evin içinde kullandın,dışarı çıktığında mecbur kemer sıkma politikasına geçeceksin sınırsızın yoksa.
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya ne alaka kemer sıkma falan ben cafeden de çalışıyorum bana aylık 15-20 gb yetiyor hatta artıyor bile. sanırım sen film falan izliyorsun sürekli. garip..
-
15-20GB gibi çağ dışı kotalar artık miadını doldurdu. Her gün geçtikçe uygulamalar,dosyalar kısaca her şeyin boyutu ve harcadığı internet çoğalıyor. Ha telefonu hiç eline almıyorsundur kullanmazsın olur biter.
Ben hep aktif kullandığım için evde internetim olmasa aylık garanti mobil için 400 gb kullanırım. Ama evde olduğum sürece internet var. Dışarda olduğum sürece de 20/30 GB en az kotam oluyor.
aylık 400GB kullanıyorsan kimseye maval okuma arkadaş. ben çatır çatır download yapıyorum de geç. çağ dışı diye millete burada laf anlatamazsın, Türklüğümü her yerde gösterir harddiskimin sınırlarını zorlarım de geç.
-
Evde 4 kişiyiz. Evdekiler video izliyor,twitter'da geziyor,instagram'da takılıyor interneti kullanıyor kısaca. Aylık 150 TL ödüyorum ve kullanmak hakkım. İster 10 TB ister 10 GB. Adı üstünde sınırsız,ha şuna da değinmek isterim boşu boşuna download yapıp sırf hava olsun diye fazla kota harcayacak kadar gerikafalıda değilim. Bu ev interneti içinde geçerli mobil içinde. Dışarda 30/40 GB kota ucu ucuna yetiyor bazen kaldığıda oluyor. Bu ay 22 GB attım ama hediye vs derken şuan 2 GB kaldı.
Maval okuma falan üslubuna dikkat et. Dediğim gibi parasını veriyorum kullanmak hakkım ve kullanıyorsamda ihtiyacım kadarını kullanırım.
garanti mobil uygulamasi icin 400 gb kullanmak mi??
aman Tanrim. hangi yigit banka uygulamasi icin 400 gb kulkanir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti Mobil değil mobilde garanti 400 GB kullanırım diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X