Şimdi Ara

Sınırsız İnternete geçmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biri adsl veya başka bir firmayamı geçeyim.Yoksa ttnet devammı.Ayrıca sınırsıza nasıl geçerim?

• 2 yıllık anlaşma süresi dolmadıysa, 100 lira gibi bir rakam ödeyip kapabiliyorsun hattını.Dolduysa sorun yok...

Sınırsıza geçmek için de, TTNET'i arıyorsun (4440375) TTNET kullanıcı bilgilerini,hat sahibinin kişisel bilgilerini soruyorlar cevaplıyorsun, geçmek istediğin tarifeyi soruyorlar 1024/256 limitsiz diyorsun, sonra modemine reset attığında sınırsıza geçmiş oluyorsun...

Geçme zamanını da, ay sonu,ay başı,ay ortası farketmez.Geçeceğin ayda kotayı aşmamanı tavsiye ediyorum.

TTNET-Biri kalitesi hakkında birşey diyemiyeceğim...
  • eğer ttnetten memnunsan hiç uğraşma aynen devam et sınırsız olarak. zaten sınırsızla sınırlı arasında hız açısından bir fark yok :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: uynus

2 yıllık anlaşma süresi dolmadıysa, 100 lira gibi bir rakam ödeyip kapabiliyorsun hattını.Dolduysa sorun yok...

Sınırsıza geçmek için de, TTNET'i arıyorsun (4440375) TTNET kullanıcı bilgilerini,hat sahibinin kişisel bilgilerini soruyorlar cevaplıyorsun, geçmek istediğin tarifeyi soruyorlar 1024/256 limitsiz diyorsun, sonra modemine reset attığında sınırsıza geçmiş oluyorsun...

Geçme zamanını da, ay sonu,ay başı,ay ortası farketmez.Geçeceğin ayda kotayı aşmamanı tavsiye ediyorum.

TTNET-Biri kalitesi hakkında birşey diyemiyeceğim...

Teşekkürler çok aydınlattın

2 Yıl doldu zaten.Teşekkürler
  • Şimdi geçsem direk sınırsıza başlayacakmıyım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.