Şimdi Ara

SINIRSIZ ENERJİ MÜMKÜNMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
5.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler soru belli, sizce sınırsız bi enerji elde etmek mümkünmü gerek mekanik gerekse başka bi yoldan kurulabilecek bi düzenekle sınırsız elektrik enerjisi elde etmek mümkünmü sizce?

• anesthesia post kasılmıyor burada hep aynı swfyi paylaşıyon bıhtıh
  • Mümkün deniz kenarına dalganın kuvvetli vurduğu biryere (okyanus kenarı olabilir) Elektrik üretmeye uygun sistemi kur bakim enerji bitiyomu
  • O enerjiyi üretmek için başka bir enerjiyi kullanacaksın. Sonsuz enerji olmadığına göre mümkün olmaz gibi.
  • Mümkünlüde mümkün

•  SINIRSIZ ENERJİ MÜMKÜNMÜ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoyobaz

anesthesia post kasılmıyor burada hep aynı swfyi paylaşıyon bıhtıh

3 yıldır burdayım konu dışında post kasılmadığını yeni öğrendim senden tühhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

http://inciswf.com/1298832300.swf

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Death

SINIRSIZ ENERJİ MÜMKÜNMÜ

mantıklı ama tam olarak aradığım şey bu değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: natrium

O enerjiyi üretmek için başka bir enerjiyi kullanacaksın. Sonsuz enerji olmadığına göre mümkün olmaz gibi.

belki ürettiğim enerji tükettiğim enerjiden daha fazla olur ve tükettiğim enerjiyi tekrar beslerim ve bu şekilde devirdaim yaparak yeni bir enerji elde etmiş olurum
  • evlat aşagıdakilerden haberin varmı senin?

SINIRSIZ ENERJİ MÜMKÜNMÜ

SINIRSIZ ENERJİ MÜMKÜNMÜ

SINIRSIZ ENERJİ MÜMKÜNMÜ

• hidroelektrik santralleri sınırsız bi enerji kaynağı değil rüzgar tirübünleride öyle hem rüzgar tirübünleri yeterli derecede enerji üretmez ürettiği eneji çok yetersiz benim söylemek istediğim ne güneşe ne nede suya gerek kalmadan kurulu bi düzenekle devamlı enerji üretmek ne güneşe nede suya gerek kalmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: electroghost

hidroelektrik santralleri sınırsız bi enerji kaynağı değil rüzgar tirübünleride öyle hem rüzgar tirübünleri yeterli derecede enerji üretmez ürettiği eneji çok yetersiz benim söylemek istediğim ne güneşe ne nede suya gerek kalmadan kurulu bi düzenekle devamlı enerji üretmek ne güneşe nede suya gerek kalmadan

o kadar da yetersiz degil aslında her neyse soruna döncek olursak cidden imkansız hatta en iyi ihtimalle verimin %100 oldugunu düsünürsek anca harcadıgın enerjiyi kazanabilirsin buda amelelik olur

• mesela mıknatıslarca kurulabilecek bi düzenekle enerji üretilebilir. Bu düzenekle ne rüzgara ne güneşe nede suya ihtiyaç olmadan enerji üretilebilir mümkün değilmi sizcede beyler
  • şimdi işe matematiksel açıdan bakalım. ürettiğimiz enerjinin o enerjiyi üretirken harcanan enerjiden yüksek olmasını istiyoruz. yani elimizde 3 miktar enerji varken (atıyorum) 5 miktar enerji elde etmek gibi (ek birşey kullanmadan, yani mesela 3+2 olmaz çünkü burda 2 dışarıdan gelen bir enerjidir)

peki elimizdeki bir sayıyıyı (enerjiyi) dışarıdan bir sayı ile toplamadan yada çarpmadan nasıl büyütebiliriz?

şöyle düşünelim. örnek olarak aldığımız sayı 3 yada 5 değilde ∞ olsun. ∞ bütün sayıları kapsadığı için şöyle gösteriyorum:

∞ = 1+2+3+4+5+....... bu böyle gidiyo. şimdi ∞=∞ işlemini yazalım:

∞=∞ => .....+5+4+3+2+1=1+2+3+4+5+.... şimdi sol taraftaki sayıları sağa atacam (işaretleri - olacak tabiki) ama sağa atarken soldaki 1'i sağdaki 2 ile, soldaki 2'yi sağdaki 3 ile eşleştirerek gidecem; yani:

0 = 1+(2-1)+(3-2)+(4-3)+(5-4)+.... olur. buda: 0 = 1+1+1+1+1..... olur. eşitliğin sağ tarafı sonsuz adet 1 içerdiği için değeri yine ∞ olur. yani işlemin sonucunda:

0=∞ elde etmiş oldum. yani ∞'a hiçbirşey ekleyip çıkarmadan sıfırdan bir sonsuz elde edilebileceğini ilkokul matematiği ile kanıtladım.

ve bunu senin sorunun cevabına uyarlarsak yıllardır bilimadamlarının arayıp bulamadıkları sonsuz enerji formülü ortaya çıkmış oluyo: sınırsız enerji elde etmek için başka bir sınırsız enerjiye ihtiyaç vardır (not: bimde patent satılırmı? buluşumu kaptırmak istemem )

• Sürtünme var oldukça sınırsiz enerji imkansızdır
    sürtünmede her yerde vardır sürtünmeyi ihmal etmekte imkansız gibi ama manyetik ile sürtünme çok çok azaltılabiliyor
  • Forever Güne$ enerjisi
    yazın çalı$ır kı$ın yatar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

şimdi işe matematiksel açıdan bakalım. ürettiğimiz enerjinin o enerjiyi üretirken harcanan enerjiden yüksek olmasını istiyoruz. yani elimizde 3 miktar enerji varken (atıyorum) 5 miktar enerji elde etmek gibi (ek birşey kullanmadan, yani mesela 3+2 olmaz çünkü burda 2 dışarıdan gelen bir enerjidir)

peki elimizdeki bir sayıyıyı (enerjiyi) dışarıdan bir sayı ile toplamadan yada çarpmadan nasıl büyütebiliriz?

şöyle düşünelim. örnek olarak aldığımız sayı 3 yada 5 değilde ∞ olsun. ∞ bütün sayıları kapsadığı için şöyle gösteriyorum:

∞=∞ => .....+5+4+3+2+1=1+2+3+4+5+.... şimdi sol taraftaki sayıları sağa atacam (işaretleri - olacak tabiki) ama sağa atarken soldaki 1'i sağdaki 2 ile, soldaki 2'yi sağdaki 3 ile eşleştirerek gidecem; yani:

0 = 1+(2-1)+(3-2)+(4-3)+(5-4)+.... olur. buda: 0 = 1+1+1+1+1..... olur. eşitliğin sağ tarafı sonsuz adet 1 içerdiği için değeri yine ∞ olur. yani işlemin sonucunda:

0=∞ elde etmiş oldum. yani ∞'a hiçbirşey ekleyip çıkarmadan sıfırdan bir sonsuz elde edilebileceğini ilkokul matematiği ile kanıtladım.

ve bunu senin sorunun cevabına uyarlarsak yıllardır bilimadamlarının arayıp bulamadıkları sonsuz enerji formülü ortaya çıkmış oluyo: sınırsız enerji elde etmek için başka bir sınırsız enerjiye ihtiyaç vardır (not: bimde patent satılırmı? buluşumu kaptırmak istemem )

mühendisler kendilerini belli ediyor gecende kod yazmıştın. C den devam edicektim ama ugrasmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

şimdi işe matematiksel açıdan bakalım. ürettiğimiz enerjinin o enerjiyi üretirken harcanan enerjiden yüksek olmasını istiyoruz. yani elimizde 3 miktar enerji varken (atıyorum) 5 miktar enerji elde etmek gibi (ek birşey kullanmadan, yani mesela 3+2 olmaz çünkü burda 2 dışarıdan gelen bir enerjidir)

Olmamış. Burada sınırsız enerji değiş sınırsız sürecek bir işlem yapmışsın. İşlemin sonucunda yine 0 çıkacaktır ama sonsuza kadar devam edecek. sonsuzluğun bi sınırı olsa ilk attığın taraftan bir sayı karşı tarafı nötrleyecek.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.