Şimdi Ara

Sınırsız 3g vodem kampanyaları-şu anlık 59 tl ye sınrısız vodem var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.658
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınırsız 3g vodem kampanyaları olarak en ayzıkkı gorebıldıgım bır tek aveanın var

http://www.avea.com.tr/tr/sta/3G/net/sinirsiz_jet.shtml?pagemenu=3glinet.pcden.sinirsizjet

oda 59 tl 12 ay zorunlu analsmalı

15 gb kadar 21mb sonrasında hızı 128k dusuyor bu sorun degıl aslıdna 128k dussun ısını goruru yıne o hızda

mesele parası 59 tl hala yuksek bır ucret ınternetın dunyad abu akdar ucuzlastıgı bır ortamda aylık 35 dolar vermek 59 tl anı bana gore cok pahalı

turkcell vadafone ve telekomun sınrısız paketlerını bulamadım

burda sıcak frısatlar kısmı ıcın guzel olcuagını dusunuyorum 3 g modem sıcak fırsatlarını burda paylasırsak harıka olur

• Hocam 128k ile Bir Siteyi ne kadar Sürede Açabilirsin.

Yani 15 Gb Sonrası İşkence Olur.Sövdüğünle Kalırsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedatkara

Hocam 128k ile Bir Siteyi ne kadar Sürede Açabilirsin.

Hurriyet milliyet sabah vb haber sitelerini acman icin 3 dakikaya yakin beklersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell'in sınırsız paketleri sadeece kurumsal olarak var. Onunda fiyatı cepten nete girmek istersen 45 tl, vınnn ile istersen 47 tl. cep için 12 ay tahahhüt istiyor. vınn içinse 24 ay tahahhüt istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

Hurriyet milliyet sabah vb haber sitelerini acman icin 3 dakikaya yakin beklersin

Evet Bende Onu Anlatmaya Çalıştım.
    128K Yerine 1Mbit Olsa Düşünülebilir.
    15 Gb Ulaşılmaz Bir Kota Değil Çünkü 3g İnternette Hem Uploadlarımız Hem Downloadlarımız Kotamızdan Düşüyor Maalesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

Turkcell'in sınırsız paketleri sadeece kurumsal olarak var. Onunda fiyatı cepten nete girmek istersen 45 tl, vınnn ile istersen 47 tl. cep için 12 ay tahahhüt istiyor. vınn içinse 24 ay tahahhüt istiyor.

Bireysel olarak aldım ben kullanıyorum aylık 59tl sınırsız (15gb 'ye kadar sınırsız). İşin kötü tarafı normal bir kullanıcıyım, hatta o kadar da değilim download ta bile hassas davranıyorum. Her ayın son günlerini hızın düşmesi sonucu sürünerek geçiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

vay be sadece gazetelere gırmek ıcın bıle gercekten 128k ıle 3 dk beklermısın ya oooo cok kotuymus ben en azındana 128 k ıle gazetelere gırılebılır dıye dusunmustum

desene hala dogru duzgun sınrısız paket yok

turkcelde uymazkı kurumsal degılızkı eve notebooka vodem alıcaz sadece

bu sınırsız paketlerını elden gecırsınler

vadafone turkcell telekom sızden gercekten ıyı ve ucuz fırsata artık vodem sınrısız ınternet paketlerı beklyıoruz bu ne ya hangı cağda yasıyoruz yok 4gb yok 5 gb bence bu olaylardan vazgecın 4-5 gb ınternetmı kaldı ya evden bır flım zılesen o akdar zaten

vodem kampanyalarınızı gozden gecırın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Flash içerikleri ve reklam bannerları önleyen pluginler yüklerseniz bence epey tasarruf edersiniz...
    Ayrıca antivirus programınız var updateleri kapatıp veya güncelleme periyodunu değiştirirseniz o da ekstradan kota kazandırır size...
    Windows ve diğer programların da mutlaka otomatik güncelleme ayarları kapatılmalı...
    Yine de ay sonuna doğru kota bitiyorsa, ilgili haber sitelerinin mobil ve wap sürümleri kullanılabilir, veya text only açarsınız siteleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afterdarq

Flash içerikleri ve reklam bannerları önleyen pluginler yüklerseniz bence epey tasarruf edersiniz...
    Ayrıca antivirus programınız var updateleri kapatıp veya güncelleme periyodunu değiştirirseniz o da ekstradan kota kazandırır size...
    Windows ve diğer programların da mutlaka otomatik güncelleme ayarları kapatılmalı...
    Yine de ay sonuna doğru kota bitiyorsa, ilgili haber sitelerinin mobil ve wap sürümleri kullanılabilir, veya text only açarsınız siteleri...

yanı anladıgım kesınlıkle 128 k hızla gazete bıle okuyamayız oylemı:))eskıden 56k modemle nasıl bakyıorduk ya gazetelere ee reklam bannerlarıda gelsıtı mb yukseldı heralde ondan olsa gerek

• Avea'nın 3g hızınada çok güvenmeyin, hattım avea istanbul bahçelievler 3g şebekesinde aldığım hız 10-20 k, müşteri hizmetleri ile defalarca görüştüm son dedikleri "yapacak bir şeyimiz yok hatlar çok yoğun, 1 sene içinde baz istasyonunda güncelleme olacak ama zamanı belli değil", o yüzden hiç önermiyorum...
  • Aveadan başka sınrısız interneti vodemden ev kullanıcılarına sunan yokkı:(

vadafone ve turkcell hala 4-5 gb paketler sunuyor

zaten hepımızın kızdıgı bu gb olayı kaldımı ya 2012 yılındayız hala 4 gb paket sunuyorlar tamam bazı durumlarda buda ıslev goruru ama durustce yuzde 1 bıle ıse yaramaz

ev kullanıcılaırnı dusunmelerı ve ticari çıkarlarını artık buna gore belırlemelerı lazım 4- gb paketmı kaldı yaaa

sınırsız paketleırnı hemen devreye sokmalılar uyanıklıga gerek yok yanı

bende aveanın cekım gucu konusunda ckeıncelıyım zaten
  • Avea nın taraftar data hattı ve aynı anda yeni nesil 500 tarifesini kullanmaktayım.
    evin aynı noktasında taraftar hattını vodeme takıyorum hiç kopma falan filan
    olmadan sabit 3g den 2 ile 3 mb hız alıyorum.

aynı vodeme yeni nesil hattını takıyorum kafasına göre 3g den kafasına göre edge den bağlanıyor.

netice itibari ile sadece data tanımlanan hat stabil ve istikrarlı sonuç vermekte
    hem data hem ses tanımlı hat kafasına göre takılmakta denilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor68 -- 24 Nisan 2012; 11:22:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anteros24

quote:

Flash içerikleri ve reklam bannerları önleyen pluginler yüklerseniz bence epey tasarruf edersiniz...

yanı anladıgım kesınlıkle 128 k hızla gazete bıle okuyamayız oylemı:))eskıden 56k modemle nasıl bakyıorduk ya gazetelere ee reklam bannerlarıda gelsıtı mb yukseldı heralde ondan olsa gerek

haber sitelerinin 8 -10 sene onceki arşivini aç bugunku haliyle karşılaştır

• 2012 yılındayız hala 4-5 gb paket sunuyorlar tam bır acımasızlık

aralarındna bırısnın artık baltayla gırıp ısın hakkını vermesı sart

vadafone turkcell telekom hadı daa artık mantıklı sınrısız paketler sunmanızı beklıyoruz
  • quote:

quote:

Ben koyde edge ile baglanip facebooku 1 dakika icinde aciyorum ama ?

• quote:

Orijinalden alıntı: şopcu

quote:

quote:

Ben koyde edge ile baglanip facebooku 1 dakika icinde aciyorum ama ?

Edge 256k 1dk içinde açılması yine iyiymiş. Eğer G yazarsa o zaman durum vahim. Bende aldığım en iyi sonucu göstereyim.

Sınırsız 3g vodem kampanyaları-şu anlık 59 tl ye sınrısız vodem var

• Hadı benden bır onerı servıslere

sınırsız vodem 1mb 39 tl

ıste bu bıze yeter:))
  • quote:

Hadı benden bır onerı servıslere

sınırsız vodem 1mb 39 tl

• quote:

Hadı benden bır onerı servıslere

sınırsız vodem 1mb 39 tl

Aralarında anlaşmışlar belliki once yeteri kadar milleti kaziklayacagiz,hepsinin belasini...
  • Diğer ülkelerde sınırsız 3G data planları nasıl?benim bildiğim bikaç ülkede 1-3-5gb kotalardan sonra 64/128kbit ile devam eden paketler var.bildiğiniz daha avantajlı paketler var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.