Şimdi Ara

Sinirlenince gözlerim doluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakin arkadaslarim,sevgilim,akrabalarim,ailem beni sinir ettigi zaman direk gozlerim doluyor.Aglicak gibi oluyorum.Galiba agiz burun dalamayip siniri disari atamadigim icin.Var mi bunun bi cozumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende de şarkı söylerken oluyor, kuvak vak vak söylerken bile gözlerim doluyor arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gin And Juice

Yakin arkadaslarim,sevgilim,akrabalarim,ailem beni sinir ettigi zaman direk gozlerim doluyor.Aglicak gibi oluyorum.Galiba agiz burun dalamayip siniri disari atamadigim icin.Var mi bunun bi cozumu ?

aynen öyle beni anlatmışsın sanki
  • Benim de gülerken ya da güzel bir şeyden bahsederken gözlerim doluyor sonra millet ağlıyorum sanıyor. Çok sinir bozucu bir durum.
  • quote:

Yakin arkadaslarim,sevgilim,akrabalarim,ailem beni sinir ettigi zaman direk gozlerim doluyor.Aglicak gibi oluyorum.Galiba agiz burun dalamayip siniri disari atamadigim icin.Var mi bunun bi cozumu ?

+1 önceden aynısı oluyodu sonra bi anda kesildi nedenini bende bulamadm
  • duygusal yönden çok depresıfsın, kırılgansın, bunu atlanmanın en ıyı yolu 1) ıcını dokebılıcegın bırı 2 ) uygun bır ortamda öküzler gibi ağlamak,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

duygusal yönden çok depresıfsın, kırılgansın, bunu atlanmanın en ıyı yolu 1) ıcını dokebılıcegın bırı 2 ) uygun bır ortamda öküzler gibi ağlamak,

1 sigara yakiyorum oyle oldugu zaman.Ama zararli tabi.Ki sevgilimle kavga ettiysem 1 saatte paket bitiyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de var bu sorun onun içi hiç kavga edemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzuri

bende de var bu sorun onun içi hiç kavga edemem

Ben de oyleydim.16-17 yasina kadar.Birine kafa attim gerisi geldi.Rahat rahat kavga edebiliyorum artik

• Bunun bir cozumu yok ya. Ben biktim artik bu durumdan gül gec ya takmaya degmez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kuzuri

bende de var bu sorun onun içi hiç kavga edemem

Ben de oyleydim.16-17 yasina kadar.Birine kafa attim gerisi geldi.Rahat rahat kavga edebiliyorum artik

3-4 senedir hiç kavga etmedim şu anda kavga etsem kesin dayak yerim diye düşünüyorum. Oluyor muydu sende de?
  • Bende de oluyor.

• +1

• aynen bende de var kimseyle tartisamiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heimerdinger

bende de şarkı söylerken oluyor, kuvak vak vak söylerken bile gözlerim doluyor arkadaş

• Bu konuda benimli yarışamazsınız hayatımda hiç sözlü ya da fiili tartışma yaşamadım.Her türlü lafta peki diyip sustum,suçu kendimde aradım,haklısın diyip lafı uzatmadim

• Bende de oluyor çok tutuyorum kendimi . Yok küfür etmiyim, yok olay çıkart mıyım kalbini kırarım pişman olurum felan. Sırf böyle kendimi tuta tuta istediğim şeyleri yapmamaya başladım. Boşverecen hacı annen baban hariç sinirimi bozdun mu temiz bi rahatlatacan kendini.
  • Kulaklarında euro
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.