Şimdi Ara

Sinirden deli olucam (kavga içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulum ayrı bi ilçe de yani 40dklık yol var servisle gitip geliyorum . Anadolu lisesindeyim 10.sınıfım (sınıf tekrarı 1 sene kaldım ) bu sene yeni çömezler geldi . Aynı sınıfta olduğum bi çocukla atıştık derste sonra olay kapandı aynı sınıftayız diye uzatmadım bende . Çocuk öğle arası okuldan kaçtı gitti neyse çıkış oldu bi baktım abisini , kuzenini , arkadaşlarını toplamış çıkışta bekliyolar (çocuk okulun olduğu ilçe de yaşıyo , bizde orda yabancı gibi bişeyiz başka yerden gelenleri dışlıyolar ) çağırdılar gittim ama çocuk yok sadece abisi felan var . Ufak gerginlik yaşandı ben abisiyle tartıştık sonra servisler kalkıyodu mecburen bindim gittim . Bu olaylar geçen cuma oluyor sonra bu hafta pazartesi günü benim arkadaşlardan biri geldi bu çocuk onun akrabası oluyomuş . Kardeşim bişi deme ben konuştum hallettim dedi eyvallah dedim sesimi çıkarmadım 5 gündür çocukla aynı sınıftayız tek kelime etmedim oda bişi demedi .

Bugün bu öğleden sonra yine gitti . Okul bitti çıkışa bi baktım en az 15-20 tane kişi bekliyo ama bu yine kendisi gelmemiş köpeklerini göndermiş Bizim arkadaşlar beni servise soktu hemen üst sınıflardan oralı olanlar gittiler konuştular felan (beni indirmiyolar servisten olay çıkcak diye başıma koydular bizim servisciyi bi türlü inemedim ama delirdim kan beynime sıçradı artık ne olcaksa olsun diyip girişcektim ) Çocuklar gitti bende eve geldim şimdi ama çıldırcam ne yapıyım beyler okulda döviyim mi bu çocuğu ?

edit : Servisle gitmesem 1 saatten fazla sürer eve gitmem ve okulun olduğu ilçede de 30dk bi otobüs gidiyo tanıdığım var ordan ama hepsi birbiriyle arkadaş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghaijini -- 20 Aralık 2013; 17:22:43 >

• Elemanla derste ufak atış, öğle arasında yine kaçarsa polisi ara. Sonra polise durumu anlat çıkışa gelmelerini söyle, hem onlarda gözleriyle durumu görünce gerekeni yapıcaklardır.
  • Beyzbol sopası al gir
  • Vur kaç .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Elemanla derste ufak atış, öğle arasında yine kaçarsa polisi ara. Sonra polise durumu anlat çıkışa gelmelerini söyle, hem onlarda gözleriyle durumu görünce gerekeni yapıcaklardır.

Cok dogru. Polisi gorunce daha da gelemezler zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Elemanla derste ufak atış, öğle arasında yine kaçarsa polisi ara. Sonra polise durumu anlat çıkışa gelmelerini söyle, hem onlarda gözleriyle durumu görünce gerekeni yapıcaklardır.

Dostum polis işi yalan . Burda ne olaylar oldu öyle pis biyer geçen sene okula girip babasının yanında çocuğu dövdüler babası şikayet etti kaç tane şait var ama yinede hiç bişey yapmadılar . Daha 1 ay önce bizim sınıftan çocuğun sabah okula gelirken önünü kesmişler para istemişler vermeyince jiletlemişler kollarını hep dövmüşler bide polise gidincede polis şikayetci olmayın çok uğraşırsınız mahkeme felan diye yollamış bunları

• Çocuğu dövsem başım çok belaya girer mi ? Sonuçta 1 sene boyunca bu okuldayım sürekli diken üstünde gezmek istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Namus şeref halsiyet ve ailene söz etmedikçe dövüşme eğer ki ettiyse düşünmene bile gerek kalmaz .

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghaijini

quote:

Dostum polis işi yalan . Burda ne olaylar oldu öyle pis biyer geçen sene okula girip babasının yanında çocuğu dövdüler babası şikayet etti kaç tane şait var ama yinede hiç bişey yapmadılar . Daha 1 ay önce bizim sınıftan çocuğun sabah okula gelirken önünü kesmişler para istemişler vermeyince jiletlemişler kollarını hep dövmüşler bide polise gidincede polis şikayetci olmayın çok uğraşırsınız mahkeme felan diye yollamış bunları

Yav canım kardeşim geç bu ayakları bizim burada böyle diyor herkes. Çok para isteyen oluyor tanımadığım halde olsa bile yok diyorum bişey diyen olmuyor. Bizim buranın poliside sizin ordaki gibi.Ayrıca hiç tanıdığın felan yok mu abi diyebileceğin sağlam birileri. Seninde sağlam tanıdığın olması lazım bi ara bizim burda olmuştu senin ki gibi bi olay tanıdığım biri vardı çağırdım 20 kişiyi birden dağıttı.(evlerine gönderdi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Alvesss

Namus şeref halsiyet ve ailene söz etmedikçe dövüşme eğer ki ettiyse düşünmene bile gerek kalmaz .

Öyle birşey olsa burda konu açmam zaten sonuçları ne olursa olsun elimden geleni yaparım ama böyle ottan b*ktan bişey yüzüne başımı ağrıtmak istemiyorum . Rahatda bırakmıyolar o bakımdan açtım bu konuyu
  • quote:

quote:

Namus şeref halsiyet ve ailene söz etmedikçe dövüşme eğer ki ettiyse düşünmene bile gerek kalmaz .

Öyle birşey olsa burda konu açmam zaten sonuçları ne olursa olsun elimden geleni yaparım ama böyle ottan b*ktan bişey yüzüne başımı ağrıtmak istemiyorum . Rahatda bırakmıyolar o bakımdan açtım bu konuyu

Değmez kardeşim boşver takma arkadan korkak desinler gerekirse umursamamazlıktan gel ortada büyük bbirşey yoksa heleki

• quote:

Orijinalden alıntı: insansıvarlık

quote:

quote:

Yav canım kardeşim geç bu ayakları bizim burada böyle diyor herkes. Çok para isteyen oluyor tanımadığım halde olsa bile yok diyorum bişey diyen olmuyor. Bizim buranın poliside sizin ordaki gibi.Ayrıca hiç tanıdığın felan yok mu abi diyebileceğin sağlam birileri. Seninde sağlam tanıdığın olması lazım bi ara bizim burda olmuştu senin ki gibi bi olay tanıdığım biri vardı çağırdım 20 kişiyi birden dağıttı.(evlerine gönderdi)

Var ama mekan sıkıntı kardeşim sen yabancı yere gidiyosun adamlarım evi barkı herşeyi orda biz sadece okul için geliyoruz ee bide kavga etcez beni mi tutarlar onları mı ? Büyük sağlam bi abiyi çağırcam tek başına gelmez bilmediği uzak yere o zaman o adamlarda çağırıcak olay büyüycek gidicek hepsini boşver okul hayatım biter zaten sınıfta kalmışım ailem en ufak bişide tepeme biniyo burda konu açmamın sebebi korktuğumdan değil çaresiz kaldım

• quote:

quote:

quote:

Değmez kardeşim boşver takma arkadan korkak desinler gerekirse umursamamazlıktan gel ortada büyük bbirşey yoksa heleki

Aynen öyle sonradan çok pişman olurum eminim , son kez daha kapatcam konuyu bidaha olursada ayaklarına gitmem . Güveniyosan kendine sen gel benim semtime derim biner servisime giderim.

• Emin ol en iyisi

• hocam öncelikle sakin ol,
    şimdi öğle arası kaçarsa anlaki akşama geliyorlar bundan bu sonucu çıkartmışsındır elbette,
    ve o semte yabancıymışsın,
    polis felan sökmez demişsin,
    dilekçe ver okulunu değiştir, bu sinirle sen 20 yıl bitiremezsin okulu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xronize

hocam öncelikle sakin ol,
    şimdi öğle arası kaçarsa anlaki akşama geliyorlar bundan bu sonucu çıkartmışsındır elbette,
    ve o semte yabancıymışsın,
    polis felan sökmez demişsin,
    dilekçe ver okulunu değiştir, bu sinirle sen 20 yıl bitiremezsin okulu.

Bu ilk değil ki kaçıncı olayım sadece bende değil arkadaşlarımda çok kavgalar etti . Geçiş yapıcam ama 2 senedir bu okuldayım çok alıştım başka okula geçince çok kötü olucak . Okul öyle bi yerdeki okuldan kaçıp eve gidicem ben eve gidene kadar okul bitiyo zaten 2 tane otobüs değiştiriyorum . En kötüsü çok pis bi ilçe serseri dolu puanımız bu anadolu lisesine yetiyodu mecbur geldik . Çalışıp gitseydim şöyle kendi evimin orda adam gibi anadolu lisesine

• etimesguttamı oturuyorsun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.