Şimdi Ara

Sınıra 30 bin pyd askeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trump sınırı korumak için felan demişte bariz belli adamlarin amaci ...zor günler bizi bekliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Esad tam kontrolü her an sağlayabilir. Hazır ışid tamamen ortadan kalkmamışken ABD ışidi bahane ederek pydyi eğitip silahlandırarak bölgede ayağına sağlam yer yapmak istiyor. İran ve Türkiye eninde sonunda bop un hedefi olacak. Bu iki ülkeyi karıştırıp parça koparmak için pkk nın kontrolündeki bölge hayati öneme sahip. ABD kendisine kukla bir devlet kurmak peşinde.

Suriye bataklığına sazan gibi atlamanın en ağır sonucu bu oldu.
  • En sonunda Türkiye, Rusya, İran üçlüsü bunlara bir cevap verecek ama dur bakalım. Bu Abd'nin korkusundan Rusya ve İran'dan bize nükleer kıyak bekliyorum )) S-400 veya 500 her ne ise kara kaşımıza gözümüze , veya para için vermiyor bize Rusya, Abd korkusu var. Evet zor amanlar yaklaşıyor , katılıyorum.
  • Ne şiddeti?
  • Pyd askeri mi O ne?

• Suriye'deki ne idüğü belirsiz teröristleri desteklemek yerine rejime destek olsaydık bunların hiçbiri başımıza gelmeyecekti.

AB'nin, ABD'nin ipiyle kuyuya inildi ve sonuç ortada. Suriye devletini desteklemek yerine Suriye'yi yıkmak üzere gönderilmiş teröristlere destek çıkan Türkiye daha çoook bedel ödeyecek. Kendimiz ettik kendimiz bulduk. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 16 Ocak 2018; 16:10:19 >
  • güzel günler göreceğiz güneşli günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne olacaksa olsun umrumda değil ha beni zorla orduya alırsalar gider cephaneliği patlatırım ümmet devlet için saçının tek telini vermem

• quote:

Orijinalden alıntı: bldoy

Ne olacaksa olsun umrumda değil ha beni zorla orduya alırsalar gider cephaneliği patlatırım ümmet devlet için saçının tek telini vermem

Ailendeki dişiler aponun sofrasina sunulunca anlarsin

• Ne demek bu şimdi?
    1.)Senin atan kim?
    2.)Kime şiddet uyguladı?
    3.)Bedelini nasıl ödüyoruz?

Hadi bakalım uçmayı dahi beceremeyen kuş.Yanıtla bunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mancolog

quote:

Orijinalden alıntı: bldoy

Ne olacaksa olsun umrumda değil ha beni zorla orduya alırsalar gider cephaneliği patlatırım ümmet devlet için saçının tek telini vermem

Ailendeki dişiler aponun sofrasina sunulunca anlarsin

Bana Ne istediklerini yapsınlar ben kendimi düşünürüm

• atalarımızın 100de 1i uygulasak baş üstünde baş galmaz yeğen ne bedeli 3-5 günlük devlet değiliz. okuda biraz tanı nereden gelmişiz..
    http://www.haber7.com/yasam/haber/2382831-kutul-amare-zaferinin-onemi-nedir-savasi-kim-nasil-kazandi
  • bldoy kullanıcısına yanıt
    askerde s3 denen birim oraya senin tüm sülelandeki bilgiler gider usta birliğinde karşılama töreni yapılır sana uygun iş verilir sen takılma rahar ol..
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    mesele esad olsaydı abde çoktan tahtalı köye gönderirdi mesela orada galmah, hayali terörsistler yaratıp kendi vatandaşlarını öldürmekten çekinmeyen dine mensubları bunlar her daim yaparlar..
  • Türk ordusu da bu yıl 2226. yılını kutladı
  • o amerkancı darbe olsaydı ülkemizde kesin bolunme oylamsı refarandumu yapılmıştı doğuda...
  • Bunun tek sebebi Şam'da namaz kılacağız stratejisini eline yüzüne bulaştıran kişi ve ona oy verenlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsterixOburix

Ne demek bu şimdi?
    1.)Senin atan kim?
    2.)Kime şiddet uyguladı?
    3.)Bedelini nasıl ödüyoruz?

Hadi bakalım uçmayı dahi beceremeyen kuş.Yanıtla bunları.

kardeşim kafanız mı güzel ben kitaptan bir alıntı yaptım. yani insanların savaş üzerinde etkilerini yerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

askerde s3 denen birim oraya senin tüm sülelandeki bilgiler gider usta birliğinde karşılama töreni yapılır sana uygun iş verilir sen takılma rahar ol..

sülalem vatansever olarak bilinir vatana bir hainliği olmadı sülalemizden hiç bir kimsenin ne dinle ne fetöyle hiç birşeyle işimiz olmaz bizim sizler gibi senin soyuna baksalar fetöcü dinci aşırı islamcı kaynıyordur .
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    98 de apo Suriye'deydi apo Suriye'de kamp kurmuş terörist toplayıp Türkiye'ye gönderiyordu. Suriye ise bu peze.... sınır dışı etmeyip besliyordu ki 16 eylülde bizimkiler Topyekün sınıra dayanınca Suriye apoyu sınır dışı etti.

Bu olaydan dolayı Rejim değilde Muhaliflere destek veriliyor olabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.