Şimdi Ara

SİNİR OLDUM NEDİR BU 3K!!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YAWWWW KAFAYI YİYECEM HER YERDE 3K 3K 3K NEDİR BU 3 K YAWWWWW MİCROSOFT NEDEN ÖNLEM ALMIYOR...BENİM XBOX 360 IM YOK PS3 ÜM VAR AMA SIKILDIM ARTI BU 3K LARDAN.......NEDEN BU KADAR DAYANIKSIZ Bİ ALET...VOLTAJ DALGALANMASINDAN SICAKLIKTAN NEDEN ETKİLENİYOR..BAZEN LEHİM ERİMESİ OLUYOR NEDEN İÇİNE DAYANIKLI LEHİM VEYA ERİMEYEN LEHİM KOYMUYOLAR.. PS3 DE NEDEN BÖYLE OLAYLAR OLMUYOR..MİLLETİN PARASI NEDEN ÇÖPE GİDİYOR...MİCROSOFT BUNU BİLDİĞİ HALDE NEDEN ÖNLEM ALMIYOR MÜŞTERİYLE DALGA MI GEÇİYOR... BİRİ BANA BUNU AÇIKLARMI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 30 Ekim 2008; 14:19:56 >

• 2006 uretimli xbox'lar 3k veriyor
  • Yukarıda bi konu var zaten niye tekrar konu açıyorsunuz....

[DMC]

2006 diye bir sınır yok her yılda üretilmiş konsollar 3k verir verdide zaten.............
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

2006 uretimli xbox'lar 3k veriyor

Benim konsol falcon 3k gördüm ve tamire götürdüğüm yerde bir sürü elite falcon ve arcade vardı.

Eski bordlara göre onarılması daha zor ve bazen onarılamıyorda.
  • Saçma bir konu. Microsoft'un müşteriyle dalga geçtiği falan yok resmi satışı olan ülkelerde eğer konsolunuz fw siz ise 3k gördümü direk yenisiyle değiştiriyorlar yani müşterinin parası çöpe falan gitmiyor. Bu arada sizin xbox360 yokmuş neden sinir oluyorsunuzki. ps3 ile oyun oynamanın tadını çıkarın(!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil286 -- 30 Ekim 2008; 15:32:02 >
  • 3K xbox360 cihazlarında ayda 1 kez 20.ci veya 23.cü gününe denk gelen , makinadan koyu kırmızı renkte ışık çıkma şeklinde oluşan fizyolojik bir olaydır.bu olay konsolun yapısında vardır.genellikle 1 hafta ila 10 gün sürmekte ve çok ağrılı geçmektedir. bu döneme giren bir konsolla beraberlik geçirmemek gerekir.sancılı dönem geçtikten sonra konsolunuzla birlikte olabilirsiniz.bu dönemde 360ınızın soketinin şekline yapısına göre konsolunuz agresiflik ve içe kapalılık gösterir.dolayısıyla konsolunuza ılımlı davranın onu anlamaya çalışın , içsel oyun oynama dürtülerinizi konsola aksettirerek konsolunuzda mutsuzluğa yol açmamaya özen gösteriniz.zira bu dönem konsolunuz için hassas günlerdir.

TÖBE TÖBE yaa bu nasıl bir döngüdür bu forum kurulduğundan beri belki 100defa açılmış konuşulmuş sayfalarca konu var ve halen hoyratça açılmaktadır.SİZ ! ps3 e sahipsiniz dolayısıyla konsol alemine yeni giriş yapmış bir insan olmadığınız mesaj sayınızdan da aşikar. burda sizi suçlamıyorum ama daha dün açılan devam ettirilen bir başlık vardı .hadi onu okumadınız görmediğiniz için diyelim. peki internette google yok mudur? en basit bilgisi olmayan bir insanın dahi yapabileceği ilk şey google sitesine o kriter kelimeyi girmektir ve sayfalarca içerik çıkmaktadır. Ders çalışmamı bölüp sizin için saniyeler içinde google da bilgiler buldum. Dakikanızı bile almaz halbuki buraya konu açarak bilgili kişilerin yanıtlamasını beklemek ve sonuçta yeterli doygun bilgiye ulaşmak için geçen süreyi siz hesap edin lütfen.
    google a "xbox360 3 kırmızı ışık sorunu nedir" diye yazdığımda DonanımHaber dahil bir sürü forum ve siteler çıktı karşıma.lütfen araştıralım bakın bunu buldum dh forumunda daha önce açılmış konulardan ve tam 6 sayfa konuşulmuş derin bilgileri ihtiva etmektedir.

http://forum.donanimhaber.com/m_12371202/tm.htm

Size burada patlama kızma sözkonusu değildir ama araştırmamız gerekiyor eğer araştırır bulamazsanız buraya açın konuyu.fakat şu sorunuz googleda mevcuttur. burda bile güncel açılan konuların başında gelir ne yazık ki.

iyi günler...

• quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

2006 uretimli xbox'lar 3k veriyor

Benim konsol falcon 3k gördüm ve tamire götürdüğüm yerde bir sürü elite falcon ve arcade vardı.

Eski bordlara göre onarılması daha zor ve bazen onarılamıyorda.

uretim tarihi 2008 mi ? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.