Şimdi Ara

Sinir hastaları League Of Legends oynamasın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok tehlikeli. Hele hele Türk sunucularında sakın ha! uzak durun.

• tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bon! diye hesabın ban mı yedi ?
  • Sen yine ne gördün ki ? İlk 10 maçımı atıyorum 2 tane pre geldi .Biri bot pre istedi diğer pre grupsa mid ve soloyu onlara tamam dedim jungle geçtim ama ne oldu feedlediler botta.Bende feedleyip durmayın farm yapıp def durun dedim. Küfür etmiş gibi 2 si hiçbir şey demeden çıktı. Diğerleride ne oynayacağım 3 kişilik oyunu dedi ali gel çıkak dedi çıktılar.Şimdi sorarım size ey güzel forum bunalr niye hala oyunda ?

• bir gün sinirden ölücem şu oyunu oynarken
  • kaç gündür sadece trollemek için giriyorum oyuna çok zevkli oluyor,sıralı seçimde mid diyorum sıra falan sallamadan,sonra ormancı mavi vermezse afk karşı ormancı baskınla öldürürse afk bizim ormancı gelip kill alırsa afk /all dan ağlıyorlar sonra tr gerçekten bulunmaz nimet trollemek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrokenRiv

Sen yine ne gördün ki ? İlk 10 maçımı atıyorum 2 tane pre geldi .Biri bot pre istedi diğer pre grupsa mid ve soloyu onlara tamam dedim jungle geçtim ama ne oldu feedlediler botta.Bende feedleyip durmayın farm yapıp def durun dedim. Küfür etmiş gibi 2 si hiçbir şey demeden çıktı. Diğerleride ne oynayacağım 3 kişilik oyunu dedi ali gel çıkak dedi çıktılar.Şimdi sorarım size ey güzel forum bunalr niye hala oyunda ?

Loss Prevented ( yanlış olabilir. ) olmadı mı ?

Edit : Yukarıdaki arkadaş nick verir misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenkli -- 26 Ocak 2014; 18:26:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    League Of Legends Fps Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    x
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

kaç gündür sadece trollemek için giriyorum oyuna çok zevkli oluyor,sıralı seçimde mid diyorum sıra falan sallamadan,sonra ormancı mavi vermezse afk karşı ormancı baskınla öldürürse afk bizim ormancı gelip kill alırsa afk /all dan ağlıyorlar sonra tr gerçekten bulunmaz nimet trollemek için

TR'de değilim ama insanlara üzülüyorum, iki oyun atacaklar zehir ediyorsun. Yazık gerçekten ne desem bilemedim.

• Bugün wukong deniyorum skorum 8-9-10 gibi birşey,Vayneinki 7-15-4 ama nedense ben tank çıkmıyormuşum diye sövüyor oysaki sadece bir ofansif item alıp gerisini tank çıkmama rağmen.Oyunda normal gamedi rankedda bu velet benim oyuna gelse neler olur düşünemiyorum.
  • trollemek için girin zevkli oluyor rankedta 0/50 oynayın çok güzel oluyor cidden
  • teşekkür ederim kardeş oyuna giricektim bu yazıyı okudum girmiyorum
  • quote:

kaç gündür sadece trollemek için giriyorum oyuna çok zevkli oluyor,sıralı seçimde mid diyorum sıra falan sallamadan,sonra ormancı mavi vermezse afk karşı ormancı baskınla öldürürse afk bizim ormancı gelip kill alırsa afk /all dan ağlıyorlar sonra tr gerçekten bulunmaz nimet trollemek için

Valla kulakların iyice çınlıyordur , hatta belki ses bile duyamıyorsundur çınlamaktan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

TR'de değilim ama insanlara üzülüyorum, iki oyun atacaklar zehir ediyorsun. Yazık gerçekten ne desem bilemedim.

Ağır işsizlik işte.

• abicim bir plat oyununda rengar 24-6-10 benzeri bir skor yapabilir mi?bir lee sin'in karşısındaki adam jungle basıp alınca ss nerde sorusuna ss diye cevap verebilir mi?
  • 15 tatil geldi donanım haber yine veletlerle doldu
  • quote:

Milletin oyununu zehir ederek zevk mi alıyorsun? Blokladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 26 Ocak 2014; 20:44:38 >
  • hemen vazgeçtim çilingire kasıyorum şimdi reyiz beni bloklamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0N

Çok tehlikeli. Hele hele Türk sunucularında sakın ha! uzak durun.

Evet arkadaslar sinir hastasiyim . Leptopun tam ortasina bi kodum pc dondu acilmiyor dahada windows yukleniyor yerinde donuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az once gold2 seri macimda takima yabanci biri geldi son pick adc kaldi baktim runleri eksik buyukler yok ashe 2 13 oynadi 80 farmi vardi oyun sonunda topta midde ezdik blitzde afk kaldi 15 dk oyle verdik oyunu karsimda 2 5 oynayan darius oyun aldi biz kaybettik cikamadim ligden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya mesaj yazdıktan sonra düşündüm acaba trolleyince eğleniyorlarmı ? Ne olacak bende trolleyeyim 2 tane lee sin oyunu atıp trolledim hiçbiryeri zevkli değildi yahu . Sonra dedim benden troll olmuyor oyuna girdim. Ne oldu süper yanımdaki support bana ezreal geri dönüp senin için ölemem kusura bakma nidaleeyim diye sana can basacak değilim diyor :( Yine sinirle oyuna girdim talonla ve ne göreyim aynı nidalee orianna almış yine iş başında normal oyun baltalıyor . Bota indim indikçe ezi feedledim orianna ağlamaya başladı evet sonunda çok eğlendim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.