Şimdi Ara

SİNİR BOZAN dh reklamlarını engelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • safaride mobil dh sürümde zırt pırt başka sayfaya atıp üzerine app store uygulası açan bu saçmalıkları nasıl engelleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip + destek

• Sacmalik resmen ya bu reklamlar

• her bir halta cat diye ban koyup durmadan insanlari engelleyen adminlerin karni ac ne yapsin adamlar durmadan reklam aliyorlar onlarin bir tarafini kaldiran bizler degilmiyiz onlarda nasilsa koyun gibi buraya gelcecek diyip dayiyorlar reklamlari sesinizi cikarmayin yoksa cat diye ban yersiniz valla
  • O reklamlar dh den dolayi degil sizin modemden dolayo modemi resetleyin telefon ag ayarlarini resetleyin duzelir.

(-) veren arkadaslara sesleniyorum; bu sorunu 1 ay once ben yasadim telefon ag ayarlarini resetledim duzeldi fakat evdeki modemden dolayi yine bulasti internette arastirio cozumun bu oldugunu ogrendim. Modeme giris sifresinide degistirin.

Ben burda cozumu sundum. Telefona hard format atip 2 gun sonra modemden bulasinca beni hatirlarsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverman -- 16 Temmuz 2015; 20:49:58 >
  • roverman kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim ilginçmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

O reklamlar dh den dolayi degil sizin modemden dolayo modemi resetleyin telefon ag ayarlarini resetleyin duzelir.

Ne modemi arkadaşım. Dünden beri ben de muzdaripim. 3gdeyken de çıkıyorlar. Hem de öyle masum reklamlar değil. Mobil abonelik teklif eden reklamlar. Mobil abonelik bende kapalı ama yine de rahatsız edici.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de cihazı kurcalıyorum 2 gündür. Ne Yaptım da böyle sapıttı diye.
    Zorla reklama ölüm.

• kulaklık amfi player ile ilgileniyorsanız ve türkçe olsun diyiyorsanız techno fi saat lerle ilgileniyorsanız ve yine türkçe olsun diyiyorsanız türkiye saat forumu güzeldir onun dışında her konunun forumlarını takip edin karışık forum olunca kalite düşüyor mesela arabalarla ilgileniyorsanız sadece onunla ilgili forumlar bulun bu forum eskiden kaliteliydi kaliteli insanlar gitdi yada banlandı troller banlanmadı bu yüzden kötüleşti ve reklamlara gelirsek gerçekten düzeltsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-728D57403 -- 16 Temmuz 2015; 20:36:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

O reklamlar dh den dolayi degil sizin modemden dolayo modemi resetleyin telefon ag ayarlarini resetleyin duzelir.

Ne modemi arkadaşım. Dünden beri ben de muzdaripim. 3gdeyken de çıkıyorlar. Hem de öyle masum reklamlar değil. Mobil abonelik teklif eden reklamlar. Mobil abonelik bende kapalı ama yine de rahatsız edici.

İphone ag ayarlarini resetle google dan bak ag ayarlari resetleme diye, modemine de giriyor o reklam virusu modemden bulastiysa diye soyledim.

- veren arkadaslar olmus yazik uzuldum. Dedigimi yapsalar dua edeceklerdi.

• quote:

quote:

quote:

İphone ag ayarlarini resetle google dan bak ag ayarlari resetleme diye, modemine de giriyor o reklam virusu modemden bulastiysa diye soyledim.

sadece modemi resetledim
    işe yaradı gibi

yeniden olursa tekrar aynı şeylerimi yapacağım

• Reklamın da bir ayarı olmalı yani.

• quote:

quote:

quote:

3g diyorum!!!. Ayrıca modeme virüs girmez. Dns ayarınla oynarsa bir malware o Zaman sıkıntı olur.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Modemin açıklarından yararlanıp bir takım yönlendirmeler yapılabiliyor. Eski TP-Link modemimde böyle bir sorun vardı. Üretici açıklama dahi yapmış bununla ilgili ve donanımsal yetersizlikten dolayı da firmware güncellemesiyle çözemediklerini, geçici tek çözümün modemi sıfırlayıp yeniden kurmak ya da kalıcı olarak daha üst bir modele geçmek olduğunu ifade etmişler. Kısaca bilmediğin bir şey gerçek olmayacak diye bir durum yok. Sadece sen bilmiyorsun o kadar.

2. olarak; muhtemelen donanimhaberle ilgili bir durum yok. Daha önce modemime virüs bulaştığında bazı sitelerde yönlendirme olurken bazılarında olmadığını gördüm. Geçici olarak dns de kurtardı bir süreliğine. Bilgisayarda da problem yoktu çünkü hem windows hem ubuntu kullanıyorum. En son modeme reset atıp tekrar kurmak zorunda kaldım ve voala!, çözüm geldi.

Reklam yönlendirmeleri iş yerimdeki ağa bağlıyken oluyordu, evde olmuyor. Demek ki siteyle doğrudan alakası yok.

Özetle; ezbere yazıyor çoğu kişi. İnternettesin, aç araştır bir zahmet.

- Sonra '' Türkiye niye bla bla bla!!''
    - Bunlar hep ezberci eğitimden.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    İphone icinde ag ayarlarini resetlermisin ? 2 kere yazdim bak. Bir googledan iphone ag ayarlari formatlama resetleme yaz cikiyor. Duzelicek sonra kardesim bi dene biseyin silinmiycek sonra soylersin ne istiyorsan. Ben modemi esktra soyluyorum.

• quote:

(-) veren arkadaslara sesleniyorum; bu sorunu 1 ay once ben yasadim telefon ag ayarlarini resetledim duzeldi fakat evdeki modemden dolayi yine bulasti internette arastirio cozumun bu oldugunu ogrendim. Modeme giris sifresinide degistirin.

Ben burda cozumu sundum. Telefona hard format atip 2 gun sonra modemden bulasinca beni hatirlarsiniz.

herkese mi bulasti peki?

forum destege konusunu bile acmistik. ayni sey wp ve androidde de oluyor. forumdan kaynakli reklam o. tam surumde de evet diye bir pop up penceresi aciliyordu. ya da niye sadece dh de oluyordu? insanlari korkutma virus diye

ancak bu aralar yok. cozuldu sanirim ya da sirayla belirli grup kullanicilara yolluyorlar reklami.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 16 Temmuz 2015; 19:37:47 >

• Mini.donanimahber.com da boyle bir problem yasamadim henuz. Mini surumu daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bendede çıkıyor reklam direk appstore yönlendirmesi çok kötü bu arada.

• Ne olacak Turk mılletı aç ! Adminde yattıgım yerden cep doldurup gezeyım pesınde. Bunları BTK ya sıkayet edıp bu forumları kapattırıcan aslında. Beleşçi dolu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.