Şimdi Ara

Sınıfta kalırmıyım? --1 zayıf kurtuldu!-- [Ciddi Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
1
Favori
6.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben lise 1 öğrencisiyim, sınıfta kalma korkum var hatta her gece uyuduğumda rüyamda sınava falan giriyorum zamanı yetiştiremiyorum falan, yani psikolojim iyice bozuk.Sınıfta kalmaktan korkuyorum. 1.Dönem 3 tane zayıfım vardı bu dönemde 6 tane olucak gibi 15 günde devamsızlığım var.Sizce sınıfta kalırmıyım çok korkuyorum bu konuda lütfen yardım edin

Not: 2.sınavları olmadık.

Birde konu ciddidir dalga geçici mesajlar yazmazsanız sevinirim..

EDİT

Mezun oluyorum bu sene

Sınıfta kalırmıyım? --1 zayıf kurtuldu!--  [Ciddi Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByPhatgit -- 6 Şubat 2015; 19:54:46 >

• "Kalır mıyım?" değil "Kaldım Şimdi Ne Yapacağım Eve Gidemiyorum?" diye konu açmalısın o kadar diyim.
  • kalırsın.
  • git ders çalış burda niye başlık açıyon. çalışmazsan kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutsal Libido

kalırsın.
    Benim 1. dönem yoktu ama bu dönem 1 tane var kalır mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Bora.

Alıntıları Göster
    Sen buraya bunun için böyle konu açıyorsan çoktaaaaan kalmışsın demektir bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByPhatgit

Merhaba arkadaşlar, ben lise 1 öğrencisiyim, sınıfta kalma korkum var hatta her gece uyuduğumda rüyamda sınava falan giriyorum zamanı yetiştiremiyorum falan, yani psikolojim iyice bozuk.Sınıfta kalmaktan korkuyorum. 1.Dönem 3 tane zayıfım vardı bu dönemde 4-5 tane olucak gibi 15 günde devamsızlığım var.Sizce sınıfta kalırmıyım çok korkuyorum bu konuda lütfen yardım edin

Sorumlu gecersin merak etme yazın snavlarlaa düzeltip sorumlu yada direk gecersin uzulme, bende suan 10 tane zayıf var :d ama okudugum okul gercekten cok kotu icindekiler yuzunden, yaramazlarin yanında bizide bırakıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmallCoder

quote:

Merhaba arkadaşlar, ben lise 1 öğrencisiyim, sınıfta kalma korkum var hatta her gece uyuduğumda rüyamda sınava falan giriyorum zamanı yetiştiremiyorum falan, yani psikolojim iyice bozuk.Sınıfta kalmaktan korkuyorum. 1.Dönem 3 tane zayıfım vardı bu dönemde 4-5 tane olucak gibi 15 günde devamsızlığım var.Sizce sınıfta kalırmıyım çok korkuyorum bu konuda lütfen yardım edin

Sorumlu gecersin merak etme yazın snavlarlaa düzeltip sorumlu yada direk gecersin uzulme, bende suan 10 tane zayıf var :d ama okudugum okul gercekten cok kotu icindekiler yuzunden, yaramazlarin yanında bizide bırakıyorlar.
    Umudum zaten bütünlemeler ve ortalamayı düzeltmem, 2. ve 3. yazılılar başlamadı daha

• öncelikle soruna cevap vereyim, kaldın, hayırlı olsun.

ayrıca o kadar zayıfı nasıl yaptın sen arkadaş, çalışmayı bıraktım derslerin yarısını dinlesen bu notları almazdın, git bir tamirciye çırak ol bari okulda vaktini harcama. Belki iş hayatı sana biraz sorumluluk aşılar
  • quote:

Umudum zaten bütünlemeler ve ortalamayı düzeltmem, 2. ve 3. yazılılar başlamadı daha

Alıntıları Göster
    2. sınavlar başlamadı mı ? okul bitiyor be 3. sınavları olanlar var beyler adamlar 2. sınavı olmuş çocuğun haberi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Le0RiC

2. sınavlar başlamadı mı ? okul bitiyor be 3. sınavları olanlar var beyler adamlar 2. sınavı olmuş çocuğun haberi yok

Cidden daha olmadık.
  • benim de 9. Sınıfta öyleydi. Ilk dönem 3 tane 1. 2. Dönem yine 3 tane 1. Benim son sınavlar kötüydü ondan 3 oldu. Senin de ilk sınavlar kötü. 2lerde toparlayabilirsin çalışırsan. Hatta hangi derslerin zayıf olduğunu soyle. Sana hangisini düzeltip hangini düzeltemeyeceğin konusunda yardımcı olayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelise

Alıntıları Göster
    Git ders çalış kardeşim sen. Zayıfları indirebildiğin kadar azami miktara indir. Ortalamayla geçersin yada sorumlu geçersin. Sorumluluk sınavlarındada verirsin dersleri babalar gibi geçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

Git ders çalış kardeşim sen. Zayıfları indirebildiğin kadar azami miktara indir. Ortalamayla geçersin yada sorumlu geçersin. Sorumluluk sınavlarındada verirsin dersleri babalar gibi geçersin.

Alıntıları Göster
    Kalmışsın hayırlı olsun. Salabilirsin.
  • quote:

Alıntıları Göster
    O kadar korkma ben 2 sefer kaldım okuldan atıldım şu an çalışıyorum yakında açık öğretime başvurucam. Ağustostamı ne başvurusu varmış
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yönetmeliğe göre 1 senede max. 2 ders,Toplamda 5 ders sorumlu bırakabiliyorsun.Yani 5 zayıf ile seneyi bitirdin diyelim,Yazın 3ünü vermezsen kalırsın ama 9dan 2 tane 10dan 2 tane şeklinde 4 zayıfla 11. sınıfa geçebilirsin. Eğer Dil ve anlatım dersi özel ama,1 zayıfın olsa oda dahi eğer dva dersin zayıfsa ortalama yükseltmeler sonucunda direk sınıfta kalırsın.Arkadaşım kaldı kesin olarak biliyorum yani,%100 bilgidir bu.Tavsiyem git şimdi çalış 5 dersi 3 e falan düşür,Yazında en kötü ihtimal 1ini ver geç.Yaz dediğimiz okul bittikten 1 hafta sonra yazın çalışırım geçerim falan diye düşünme yani okul bittikten hemen sonra yapıyorlar sınavları.

Edit: Ortalama Yükseltmeye sadece 4 dersten girebiliyorsun bunuda aklında tut,Yani 5 Zayıf geldi sene sonu diyelim,1i Otomatik olarak seneye kalıyor zaten Yazın 4üne girebiliyorsun sadece 4de 3 yapman lazım sınıfı geçmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 13 Mayıs 2012; 15:15:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

O kadar korkma ben 2 sefer kaldım okuldan atıldım şu an çalışıyorum yakında açık öğretime başvurucam. Ağustostamı ne başvurusu varmış

Alıntıları Göster
    Son sınavları olmadıysan problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

Son sınavları olmadıysan problem yok.

Alıntıları Göster
    bir mucize olursa o zayıflar 3 e inerse rahat geçersin gerçi 8 zayıfı olupta yazın çabayla geçenleride gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

ilk dönem 1, ikinci dönem 3 zayıf getirdim fizik geometri sayısal dersler olmasına rağmen, ortalamam 66 olduğu için kolayca geçtim..
  • Bazı arkadaşlar moral vereceğine iyice moralimi bozuyorlar geçen sene 12 zayufla geçen birini tanıyorum, neyse insallah 2.sınavlarda düzeltirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.