Şimdi Ara

sınıfta birisi bana taktı ve sürekli kötü davranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-her yaptığım harekette beni acımasızca yargılamaya başlıyor
    2- sürekli bana kötü davranıyor kafayı bana taktı
    3- hakaret ediyor

ve ben bunları sertçe karşılık verme şansım yok çünkü haksız olsa bile sınıftaki çoğu kişi onun yanında olur ve bir anda karşımda 20 kişi bulurum resmen zorbalığa uğruyorum okulda moralim sıfır size anlatmak istedim.

Not:lise

• ezik olmana gerek yok.

o kişi yalnızken git yanına,kardeş bana kafayı taktın ama benim sana karşı zıt bi düşüncem yok burda derdim dersleri geçiyim önüme bakayım yani benim senle kişisel bir sorunum yok,lütfen bana fazla takılma de. eğer hala sert cevaplar verirse. eğer devam edersen müdüre şikayet edebilirim ama bu işi aramızda çözelim büyütmeye gerek yok de.yalnız bunu başbaşa konuş. ve devam ederse, sonunda dayak yiyeceğini adın gibi bilsen bile git müdüre konuş müdüre de deki, size geldim diye beni dövebilir uyarabilirmisiniz onu de. müdür çeker onu yanına o çocuğa bişey yapmıycaksın der o da sana dokunamaz. bu kadar basit.
  • Kız mı erkek mi veya c2, ask.fm türevlerini kullanıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınıf değiştir
  • Sonucu ne olursa olsun sert tepkı ver bı kere,oyle yapmazsan devam edecek yoksa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemcinsse kıskanıyodur, karşı cinsse evlencen mecbur kafayı takmış sana
  • erkek
  • Değiştir okulunu hiç uğraşma o tip insanlarla kafan rahat olur .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Klasik liseli işte. Senin yanında 2-3 sağlam adam olsa bunların binde birini yapmaya cesaret edemezdi. Altta kalma. Tepkini şimdi koymazsan sınıfta dalga malzemesi olursun. Yakında diğerleride kötü davranmaya başlar. Önlemini şimdiden al

• maalesef yaşadığım bölgedeki en iyi okul zaten küçük yerlerde yaşıyoruz
  • ezik olmana gerek yok.

o kişi yalnızken git yanına,kardeş bana kafayı taktın ama benim sana karşı zıt bi düşüncem yok burda derdim dersleri geçiyim önüme bakayım yani benim senle kişisel bir sorunum yok,lütfen bana fazla takılma de. eğer hala sert cevaplar verirse. eğer devam edersen müdüre şikayet edebilirim ama bu işi aramızda çözelim büyütmeye gerek yok de.yalnız bunu başbaşa konuş. ve devam ederse, sonunda dayak yiyeceğini adın gibi bilsen bile git müdüre konuş müdüre de deki, size geldim diye beni dövebilir uyarabilirmisiniz onu de. müdür çeker onu yanına o çocuğa bişey yapmıycaksın der o da sana dokunamaz. bu kadar basit.
  • Hocam böyle gereksiz tipleri şikayet et müdürlüğe vs. eğer onlarda bir şey yapmazsa yasal haklarını kullanabilirsin bir şey yapmamaları suçtur
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    hocam böyle bir şey yaparsam sınıftaki herkesin hedefi olurum
  • Güncel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horny Saint kullanıcısına yanıt
    ozaman korkak tavukluğa devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Horny Saint

hocam böyle bir şey yaparsam sınıftaki herkesin hedefi olurum

Hocam inanın olmazsınız aksine size bulaşmazlar hakkınızı aradığınızı görürler
  • Yaşlar kaç?

• Ulaş

• Hocam sen tepkini koy o 20 kişinin en az 10 tanesi sana döner zaten
  • Yıllar önce aynı yollardan geçmiş biri olarak sana tavsiyem; sana laf atarsa sende ona karşı tepkini ortaya koy, kavga ilerlerse ya dayak atarsın yada dayak yersin farketmez ama birdaha sana kimse bulaşmaz hatta sınıfta statün artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 26 Kasım 2017; 18:55:15 >
  • Benim başımada ortaokul ve lisede gelmişti. Birşey yapmadım. Şuan o kadar pişmanımki o çocuğu öldüresiye dövmediğime. Bir kere sert bişe yap gerekirse kavga et daha dokunamaz bişe yapamaz sana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.