Bildirim
Sınıfı geçtımmı kaldımmı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sorumlu Olarak Geçtin _____________________________ -
eminmisiniz herkes kaldın diyor 11.snıfım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yoksa sen hala .? -
9. sınıftan 10'a geçerken 3
10. sınıftan 11'e geçerken 2
11.Sınıftan 12'e geçerken 1
12den mezun olurkende hiç dersinin olmaması gerekiyor bu durumda senin kalmış olman gerekiyor dostum üzgünüm_____________________________
Bir insanın neye güldüğü akıl seviyesini, nasıl güldüğü ahlak seviyesini gösterir. -
bide yeni uygulama geldi 3 e yükseltilmiş bu benim icin gecerlimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yoksa sen hala .? -
yönetmelikteki değişiklikler, yeni öğretim yılından itibaren geçerlidir. _____________________________ Eğer bir şey öğrenemediysen, sınavın bir anlamı yoktur.(Kral Bumi, Avatar The Last Airbender)
[DH] Öğretmenler Odasi! -
dil anlatim 1 kalmissin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
okuldan hoca aradı sınıfı geçtin dediler _____________________________ Yoksa sen hala .?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X