Şimdi Ara

Sınıfı geçmek için sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sınıfı geçmek için 2.dönem başarı ortalamasımı, yoksa yıl sonu başarı ortalamasımı önemli?Bi arkadaş birşeyler dedi kafam karıştı,hangisi önemli yaa

• bildiğim kadarıyla yıl sonu başarı orlaması 2. dönem takdir teşekkür almak için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mysteri0

bildiğim kadarıyla yıl sonu başarı orlaması 2. dönem takdir teşekkür almak için

inşallah yıl sonu ortalaması geçerlidir sınıfı geçmek için.Ben zaten yıl sonu önemli diye biliyordum,ama bi arkadaş birşeyler dedi kafamı karıştırdı ortalama ile ilgili.
  • Sınıfı geçmek için yıl sonu ortalaması ( 1 ve 2. dönem ortalaması ) 2.50 un üstünde olması gerekli.
    Taktir veya teşekkür almak için sadece 2. dönem oratalamasına bakılır.
  • yılsonu ortalaması eger tutuyosa geçiyosun ama 1 in varsa alttan veriyosun snava giriyosun yani
  • Peki arkadaşlar sınıfı geçmek için 2 .dönemdekimi,yoksa yıl sonu ortalamasındaki notlarmı önemli?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Broadwayci

quote:

Peki arkadaşlar sınıfı geçmek için 2 .dönemdekimi,yoksa yıl sonu ortalamasındaki notlarmı önemli?

?

Kredine yansıyan Yıl Sonu Notları,3 zayıf olup ortalama tutmuyosa onu 2 ye düşürüp geçersin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: c0ss

quote:

quote:

Peki arkadaşlar sınıfı geçmek için 2 .dönemdekimi,yoksa yıl sonu ortalamasındaki notlarmı önemli?

?

Kredine yansıyan Yıl Sonu Notları,3 zayıf olup ortalama tutmuyosa onu 2 ye düşürüp geçersin..

Benim ikinci dönem 5 tane,yıl sonu 4 tane var.Şimdi benim sınıf geçmemde etken olan notlar ikinci dönemdeki notlarımmış öyle söylediler doğrumu?
  • doğru.. benim yıl sonu ortalamam 2.50 nin üzerinde ama geçen seneden 1 tane zayıfım var ve bu senede 4 tane geldi
    toplam 5 tane oldu ve ortalama yükseltme sınavlarına giricek olarak işaretlenmiş karnede anlayamadım ben bunu
    sorumlu geçmem gerekiyordu normalde benimkinide açıklayabilirmisiniz bilen birileri..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastchaos

doğru.. benim yıl sonu ortalamam 2.50 nin üzerinde ama geçen seneden 1 tane zayıfım var ve bu senede 4 tane geldi
    toplam 5 tane oldu ve ortalama yükseltme sınavlarına giricek olarak işaretlenmiş karnede anlayamadım ben bunu
    sorumlu geçmem gerekiyordu normalde benimkinide açıklayabilirmisiniz bilen birileri..

Valla senin durumunda benimki gibi kritik gözüküyor.

• öyle
  • Kredi hesaplanırken yıl sonu notu ortalamasına bakılıyor.. Ama 2. dönemdeki zayıf sayılarına bakıyolar.. Yani yıl sonunda 2, 2. dönemde 4 zayıf varsa kalırsınız...
  • 5 e çıktı o
  • İkinci dönemde 2 den fazla zayıf olursa sorumlu geçilmiyor,kendimden biliyorum 3 zayıf var onu ikiye düşürüp geçicem inş..
  • o zaman benm 2 tane vermem gerekiyo gerçi hepsini versem daha iyi
  • Vermeye bakmayin dersleri katsayısı yüksek dersler var örnegin matematik ingilizce 2 ise 4 yapsan 2x4=8 4 yapsan 4x4=16 katsayısı 2kat artıyor gördügün gibi ben olsam katsayisi yüksek dersleri yükseltir ortalamayla gecerim böylece diger derslerde kurtulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4n1L -- 17 Haziran 2008; 20:50:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.