Şimdi Ara

Sınıf Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Ben oyuna yeni başladım, her ağaçta oynadım neredeyse fransa hariç. Rus ağacının KV-1 Dalına devam ediyorum. T-28 i açtım fakat hiç sevmedim bu tarafı, yavaş ve hızlanmayan tank, isabette ettiremiyor, vurdukları işlemiyor, zırh desen yok. M3-Stuart ile oynamayı seviyorum mesela fakat ondada zarar sorunu var ve her geleni yiyorum. Bana vurduğunu tutturacak, iyi hasarı olacak, her geleni yemeyecek fakat hızlı ve manevrası güçlü bir tank lazım.Almanların tank avcısına gittim fakat beni yakalayan olursa anında indiriyorlardı, kaçamıyordu devam etmedim. Fransanın ağır tank sınıfına başlamayı düşünüyorum, gelen atışları sektiriyorlar felan diyorlar. Öneriniz var mı, rusları sevmedim.

• Sektirme şansı farklı bir olay eğer çok vuruş istiyorsan Rus ağır tanklarına devam ediceksin KV 1 den KV 1S serisine fransız tankları geleni geçeni içine alıyor yanlış duymuşsun. Alman tankları tier 7 ye kadar kötü PZ 4 güzeldir ama ağır serisi olarak Amerikan tankları M6 nın 90 lık topunu çıktıktan sonra çok iyi ama ilk başlayansın o yüzden KV 1 den KV 1S serisini takip et
    Bilgi beş harftir, ama dört harfi ilgidir.
    Dilin kemiği yoktur. O yüzden birşey söylemeden önce iki kez düşünün.
  • Heavy oynuyacaksan T110 ve Is7, med oynuyacaksan T62'ye git.
  • bulunmaz hint kumaşının tarifini yapmışsın en iyi tank diye birşey yok oyunda. öyle olsaydı herkes alırdı o tankı sadece en yakın tanklar is7 ve 8.1 yamadan sonra gold kullanırsan e100 t110 ve medlerde batchat ve t62 . ayrıca şunuda düşünmekte fayda var her tankın + sı ve - si var. almanlar isabet ruslar hasar fransızlar seri atış ve abd ise bana göre orta kararda olmaları ile ön planda. en iyi tankla oynama hayalini bir kenara bırakırsan kendi stiline en uygun tankı bulmaya bak ve onunla oyna ancak o zaman zevk alırsın.. kullandığın tanka göre kendini yönlendir..

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • Ve biraz fantastik oynuyorsan BatChat, ilk kez geçenlerde test server'da kullandım, oyunun en farklı aracı.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.