Şimdi Ara

sınıf kaydedilmemiş hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
24.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER BENİM BİLGİSAYAR BİR ANDA KAPANDI VE AÇTIĞIMDA BİR SÜRÜ ERROR VERİYOR İNTERNET VE BAZI PROGRAMLAR HARİÇ HİÇ BİR ŞEY AÇAMIYORUM DENETİM MASASI AÇILMIYOR EXPLORER.EXE SINIF KAYDEDİLMEMİŞ GİBİ BİR HATA ALIYORUM,MY COMPUTER AÇILMIYOR ONDA DA EXPLORER.EXE SINIF KAYDEDİLMEMİŞ HATASI ALIYORUM LÜTFEN YARDIM(Bu sorunu format atmadan çözmem lazım yardımları bekliyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A62F0AF -- 10 Şubat 2014; 18:17:49 >

• Güncel
  • Format atmadan çözmen zor olur.Verilerini yedekleyip format atmanı tavsiye ederim.Yok illede format atmadan çözecem dersen sistem geri yükleme yap.Antivirüs taramasından geçir pcyi.Combofix ile bir tarat
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    format atmasına atıcamda verileride yedekleyemiyorum antivirüs programı açılmıyor combofix i indirdim onuda açamıyorum :)
  • Eğer masaüstü pc ise hddyi söküp başka bir bilgisayara takarak verilerini kurtarabilirsin.Olmadı cd veya flash belleğe kurulan mini windows cp gibi işletim sistemleri var onlardan biriyle sistemi boot edersen hdd deki dosyaları başka biryere yedekleyebilirsin.Senin sistem kötü durumda gözüküyor.Antivirüs programı açılmıyorsa nasıl temizleyecez
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    maalesef bilg. notebook sadece nete girebiliyorum tek chrome çalışıyor sürücüm ikiye bölünük önemli verilerim d sürücüsünde ama format atarken d sürücüsünüde silebilirim :) bikere aynı hatayı yaptım
  • O zaman verilerinizin güvenliği açısından bir kereye mahsus olmak üzere mahallenizdeki bilgisayarcıya götürün derim Mümkünse başında dikilin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin 2 Yükleme Hatası
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sonraki arkadaşlara faydası olur diye yazıyorum Tarayıcılara virüs bulaştığı için combofix çalışdırın bu arada flash player silindi sen her tarayıcı için adobe flash player indirip kurarsan sorun çözülecek
  • Bu sorunu ben de yaşadım hiçbir seye tiklayamadim çoğu kişi format atmamı gerektigini soyledi ben bunu şöyle çözdüm.Ctrl+Alt+Delete(Görev Yöneticisi)-->Ayrıntılar oradan explorer.exeyi sildim.Arkaplan simsiyah oldu korkmayın ardından Sol üst Dosyaya tıkladım Yeni görevi çalıştır. explorer.exe yazdim tamama bastim ve duzeldi.Belki isinize yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.