Şimdi Ara

Sınıf Geçme Hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 10.sınıfım anadolu lisesinde okuyorum sene sonu 5 zayıf gelicek ingilizce fransızca edebiyat kimya ve coğrafya sanırım 3 sınava giriliyor sadece 10.sınıfta geçme hakkımda 2 tane 1 leymiş sadece şimdi ben o 3 sınavın 3 ündende geçemezsem kalıyormuyum yoksa başka sınavlar olucakmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dRootS -- 7 Haziran 2013; 19:44:45 >

Orijinalden alıntı: cs!!!

10.sınıfım anadolu lisesinde okuyorum sene sonu 5 zayıf gelicek ingilizce fransızca edebiyat kimya ve coğrafya sanırım 3 sınava giriliyor sadece 10.sınıfta geçme hakkımda 2 tane 1 leymiş sadece şimdi ben o 3 sınavın 3 ündende geçemezsem kalıyormuyum yoksa başka sınavlar olucakmı

Bildigim:

- 4 sınav hakkı.
    -Kredi tutarsa 5 zayiflada geçebilirisn. KRedi önemli düz lisede 2.50 ortalama anadoluda ise 3.00 ortalama ile geçerler.
    -1 adet sınav yapılır duruma göre okulun kararı ile agustosta bir daha yapilir.

Orijinalden alıntı: cs!!!

kredi tutmuyor 9 . sınıfta 4 taneymiş 10 . sınıfta 3 tane

2 diye biliyorum ben?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Allaha güvenen yol alır
  • yükseltme hem okullar kapanır kapanmaz

hem de okul açılmadan önce yapılıyor

rahat ol

fransızca dedin ? hangi büyük lisedesin ?

İstanbul Üniversitesi 2011
  • büyük bir lise değil ya narlıdere cahide ahmet dalyan oğlu anadolu lisesi 420 ile girmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dRootS -- 7 Haziran 2013; 20:33:38 >
    Daha Fazla Göster
  • senin 5 tane zayıfın var en fazla 4 sınava girebilirsin ve sınıfı geçmen için 2 zayıf kalması gerek yani 3 dersi versen geçiyosun
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.