Bizim sınıfın boş gezen boş kalfası vatandşa var kendisi arkadaşım olur neyse şimdi ben bu vatandaşa son ders şu kızın sevgilisi var mı ? diye sordum konuşıyım falan dedi yok falan dedim ders çıkışı gitti kıza söyledi kızda sürekli bana bakıp bakıp güldü neyse işte güya aramızı yapcaktı gitti kıza söyledi ben bu kızın yüzüne yarın nasıl bakıcam
hay yeter be insanların kızdan başka derdi kalmamış nasıl bir hayat yaşıyorsunuz lan siz uçkurunuzdan başka bir şey düşünemez olmuşsunuz
Off çok kötü bir durum gerçekten , sevdiğin kız senin onu sevdiğini öğrendi demek . Bence intihar sebebi , hiç durma camdan atla .
quote:
Orijinalden alıntı: cgh0gy-
Off çok kötü bir durum gerçekten , sevdiğin kız senin onu sevdiğini öğrendi demek . Bence intihar sebebi , hiç durma camdan atla .
dalag geçme utanç denen bir şey var senin başına gelse gidip o kızın yüzüne bakabilcekmiydin ?
quote:
Orijinalden alıntı: yigit3458
quote:
dalag geçme utanç denen bir şey var senin başına gelse gidip o kızın yüzüne bakabilcekmiydin ?
Gayet güzel bakabilecektim hatta sırıtıp gezecektim . Ulan mübarek sen erkeksin oda kız , senin onu beğenmenden veya tam tersi onun seni beğenmesinden daha doğal ne var bu dünyada . Sanki sıra arkadaşın Ahmete aşık oldun da ortaya çıktı utanç duyuyorsun . Nesi var lan kızı beğenmişsin gidip söyleyeceksin . Utanacağın tek nokta arkadaşını göndermen olmalı ki o da çok çok önemli bir şey değil . Cesaretsiz veya utangaç der geçerler .
quote:
Orijinalden alıntı: yigit3458
quote:
Lan ne kadar abartıyorsun bal gibi bakarsın kötü bir şey mi bu, geçeceksin karşısına seviyorum lan seni diyeceksin masaya yumruğunu koyacaksın. Ciddiyim