Yaratıkların gazından korunmak için gaz maskesi takıyoruz yerde tüpler falan var.Orda bi düğme var ona basıyorum kapı açılıyo hemen koşuyom kapıya ama 2 saniyede kapanıyo yetişemiyorum.Bi türlü gecemedim zatan yerdeki oksijen tüpleri falanda bitiyo zaman kalmıyo oksijensizlikten ölüyorum.Orada tünel gibi bişey var ama orasıda biraz yukarıda zıplıyorum yetişemiyorum zıplamak için koyacak bişeyde yok!Geriyede dönemiyorum geldiğim yerin kapısı kapanıyor.ama öldüğümde tekrar baştan başlıyorum.Bi türlü geçemedim Lütfen yardım edin!!
oyunu bıtıreli baya oluyo o yuzden oyunun dılınden anlatamıycam kusura bakma......kapıyı actıktan sonra mavı bı top atıyodu karekter sonra genışlıyodu falan onu tam kapının ağzına atıcaksın o kapının kapanmasını engellıyor onu yaptıktan sonra kapının altından eğilip geçiceksin...........çok iyi anlatamadım ama umarım yardımcı olur..
Yok anladım. Ama düğmenin olduğu yerden oraya fazla gitmiyo.Start a bassıyom objectives de tunnels falan diyo ama yinede bi deneyim belki olur
kardesım sımdı önce o mavi topu yarat daha sonra düğmeye bas kapıyı açılırken fırlat yetişmesi lazım .............. o şekilde geçtim ben die hatırlıyorum......
Bakim bakalım az sonra oynarım yardımlarınız için teşekkürler!
Rica Ederim...
Tamam oldu hatta oyunu bitirdim Son bölümü harikaydı oyunun yardımlarınız için teşekkürler
Hatta videoda çektim ama atamadım nasıl atacağımı bilen varmı?
Şu kutuyu koyup da kutudan doğru asansöre binilmesi gereken yer orası sanırım. Kolay bir bölümdü. Video çekip yayınlamanıza gerek yok, Youtube'da oyunun tüm sonları izlenebiliyor.
Tamam.Zaten bitirdim oyunu da ben başka bir konuya video atacaktım şuan bende var ama nasıl atılacağını bilmiyorum :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme