Originden oyunu almadan önce oyunu kurup denemek istiyorum bilgisayarımın çalıştırıp, çalıştırmamasını ölçmek açısından.Single ile multiplayer arasında aşırı derecede fps farklılıkları var mı ?
single player ı oynayabiliyorsan multiplayer ı da oynayabilirsin tabi internet bağlantına göre de değişir mp de alacağın fps
Sistem özelliklerini yazarsan daha iyi bir cevap bulabilirsin.
Sp de bariz daha düşük fps alıyosun. Yani sp yi oynatan mp yi hayli hayli oynatır.
quote:
Orijinalden alıntı: Helter_Skelter
Sp de bariz daha düşük fps alıyosun. Yani sp yi oynatan mp yi hayli hayli oynatır.
tam tersi olmasın o?
quote:
Orijinalden alıntı: Aydolan
Sistem özelliklerini yazarsan daha iyi bir cevap bulabilirsin.
Asus P5QL Pro anakart Nvidia 9800GT 512mb 256bit Intel Core2Duo E8400 300Ghz Kingston 4GB
@sound_of_silence! Hayır. Multiplayer'da high ayarlarda 45'in altına düşmeyen sistemle singleplayer'da 38 fps gördüm. Bana da tersi mantıklı geliyo ama mp'da framerate daha yüksek.
@sound_of_silence! Hayır. Multiplayer'da high ayarlarda 45'in altına düşmeyen sistemle singleplayer'da 38 fps gördüm. Bana da tersi mantıklı geliyo ama mp'da framerate daha yüksek.
yalnis gozum : MP acik haritalarda FPS dusuyor :0
quote:
Orijinalden alıntı: gizmo_x
quote:
Orijinalden alıntı: Helter_Skelter
yalnis gozum : MP acik haritalarda FPS dusuyor :0
*Yalnış değil yanlış olacak o gözüm
Sp yi 2 kez bitirdim. Bölümlerde mp deki haritalardan çok daha büyük yerler var. Ruslarla çatıştığımız bölüm caspianın 3 katı nerdeyse. Veya parisdeki bölüm. Üzerine daha çok patlama da binince sp daha yavaş çalışıyo.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme