Şimdi Ara

Single oyun önerisi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne tür olduğu filan pek fark etmez harbiden güzel oyun bu diyeceğiniz her türlü oyuna açığım. Aslında fm17 oynamak istiyorum ama şuan alamam benim işlemciye de crack çıkmamış. Onun dışında outlast 2 indirdim ama bitirmeyeceğim sanırım onu. Onun dışında dying light ı baştan sona izledim youtube ta ama kendim de oynamak istiyorum sıkılır mıyım bilemedim. Hdd alırsam onuda indiririm. Birkaç oynadığım oyun daha yazıyım.

Gta 5 - Gta san. - Gta vice city
    Age of empires 2 (Europa Universalis IV indirdim ama oynayamadım)
    Far cry 3 Far cry 4 (indirdim ama biraz oynadım devamını oynayasım gelmedi)
    Crysis ın bizim ulabildiğim her oyununu oynadım özellikle 1 ve warhead ı sapık gibi oynadım piksel piksel ezbere biliyorum.
    Call of duty 4 ve 6. Aslında torrent linki bulabilirsem tekrar indiririm bunları. 4'ün yeniden yapılmış hali çıkmış sanırım remes ile başlayan bir adı vardı unuttum ama 20 üstü gb tı sanırım.
    BioShock Infinite (bunuda indirdim bayağı da oynadım ama bir yerden sonra baydı milyon tane adam vuruyosun alt yazıları alt alta koysak 600 sayfalık kitap olucak yordu)
    Skyrim (indirdim başlamadım henüz)
    American Truck (Geçen yaz oynuyordum)
    Minecraft (Oynayan kitle her ne kadar kötü olsada bu oyunu seviyorum rahatlatıyor insanı)
    Mount & Blade (Bunuda bir türlü bitiremedim ama en son tek başıma kergitleri bitirmiştim sonra sıkıldım)

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bilgisayarın kaldıramayacağı pek oyun yok sanırım gta 5 i yüksek ayarlarda oynamıştım sorunsuz (ultra değil yüksek).

• Wolfenstein The New Order ve Old Blood
  • ExMilitary kullanıcısına yanıt
    Hocam ikisinide hiç duymamıştım biraz baktım ama pek hoşuma gitmedi. İkiside eski oyun sanırım?
  • Witcher 3 oynamadıysan kesinlikle oyna ayrıca shadow of mordor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Hocam ikisinide hiç duymamıştım biraz baktım ama pek hoşuma gitmedi. İkiside eski oyun sanırım?

İkisi de yeni oyun ve gayet güzel oyunlardır.
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Old Blood 2015 New Order 2014 oyunu
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Hocam tür olarak pek beğenmedim. Yani sürekli önüne adam çıkıcak vurucaksın filan. Call of duty, crysis, bioshock hep böyleydi aralarındaki fark çok çok az bence ve sıkıldım bu tür oyunlardan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    8 ay önce açıldı
    Borderlands tarzı oyun önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Oyun Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ExMilitary kullanıcısına yanıt
    Evet hocam öyleymiş görüntüleri görünce eski sanmıştım. Tür olarak pek beğenmedim hocam yani sürekli önüne adam çıkıcak onu vur bunu vur filan çok sıkıldım bunlardan. Biraz daha farklı oyun arıyorum mesale mount blade gibi pek oyun yok ne kadar basit olursa olsun güzel oyun minecraft yine basit dursada eğlendiriyor. Bu tür oyunlardan biraz daha farklı oyun arıyorum.
  • Fabby kullanıcısına yanıt
    Witcher 3 aklımda hocam iyimi gerçekten?
  • Altyazı yoruyorsa Witcher hiç başlama

• The Wolf Among Us
  • Ironim kullanıcısına yanıt
    Yok normalde yormaz da ne bileyim hem milyon tane adam geliyor aynı zamanda bıdı bıdı konuşuyor çakma peygamber.
  • AsterixOburix A kullanıcısına yanıt
    Biraz değişikmiş bu. Yalnız bu şey mi sonunda köpeği ölüyordu bir seçenekte. Teasycat oynamıştı sanırım. Düzgün Türkçe altyazı varsa oynayabilirim yoksa diyologun seneryoyu etkilediği oyun için İngilizcem yetmez.
    Altyazı var.Çok güzel oyun.Benim oynadığım en iyi Telltale oyunu.
    Sen ne di10 kardeş hayatımda ilk defa bir singleplayer oyunu +100 saat oynadım.

• Fabby kullanıcısına yanıt
    O kadar iyiyse biraz izliyim . Paraya kıyabilsem pubg alıcam ama oda çok pahalı yav.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.